Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

marzena 21:33, 09 sie 2011

Sebek napisał(a)
Ja ściągnąłem pomysł od Danusi z jednej z moich ulubionych realizacji

i uczciwie się przyznajesz
ale warto korzystać z dobrych wzorów !
Sebek 21:35, 09 sie 2011

Ciurkadełko pokryło się mchem i miałem go zamiar zmyć. Ale moja mama dziś postanowiła to zmyć i nalała na to domestosu.....
Efekt jest marny i do tego muszę teraz całą tą wodę wymienić, bo mój piesek lubi pić stąd wodę i się o niego boję. Także mam co znów robić - pewnie jutro....
Sebek 21:35, 09 sie 2011

marzena napisał(a)

Ja ściągnąłem pomysł od Danusi z jednej z moich ulubionych realizacji

i uczciwie się przyznajesz
ale warto korzystać z dobrych wzorów !

Racja
Gardenarium 21:42, 09 sie 2011

Zaczątki spirali, bardzo fajnie, tylko jałowiec "Stricta" ? - raczej nie jest długowieczny, ale warto poeksperymentować

Instagram Ogrodowiska
Sebek 21:45, 09 sie 2011

gardenarium napisał(a)
Zaczątki spirali, bardzo fajnie, tylko jałowiec "Stricta" ? - raczej nie jest długowieczny, ale warto poeksperymentować

Zgubiłem etykietkę, ale to chyba ten - teraz się zorientowałem, że pomyliłem go w spisie z iwą - ah ta łacina

A jego długowicznością mnie nie strasz - ile wytrzyma - bo to duży okaz....
an_tre 21:47, 09 sie 2011

No Sebek, jaki fachura z ciebie spiralka zapowiada się efektownie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Sebek 21:56, 09 sie 2011

an_tre napisał(a)
No Sebek, jaki fachura z ciebie spiralka zapowiada się efektownie

No mam nadzieję, że będzie taka. Zacząłem go ciąć od razu, bo potem wyłysieje i co bym z nim zrobił. Tylko martwię się co będzie z nim zimą, bo strasznie łamliwy mi się wydaje - albo będzie mieć kaptur z włókniny, albo go mocno owinę lampkami
KasiaWB 22:13, 09 sie 2011

No proszę proszę...... jak ładnie spirala to wyższa szkoła jazdy hosty wyglądają fajnie w tym żwirku, a pokaż jeszcze drugą stronę huśtawki widziałam tylko w oddali fajne zdjęcie ciurkadełka

Bardzo mi się podobają realizacje Danusi, i mam również wśród nich swoich faworytów zgadzam się, że warto a nawet trzeba uczyć się od najlepszych
an_tre 22:14, 09 sie 2011

Ja tez mam zamiar młode iglaczki na zimę poowijać agrowłókniną, taki pomysł dał mi mój M
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Sebek 22:19, 09 sie 2011

KasiaWB napisał(a)
No proszę proszę...... jak ładnie spirala to wyższa szkoła jazdy hosty wyglądają fajnie w tym żwirku, a pokaż jeszcze drugą stronę huśtawki widziałam tylko w oddali fajne zdjęcie ciurkadełka

Bardzo mi się podobają realizacje Danusi, i mam również wśród nich swoich faworytów zgadzam się, że warto a nawet trzeba uczyć się od najlepszych

Z drugiej strony huśtawki rośnie dereń na pniu i 5 żurawek georgia peach

Zdjęcia nieaktualne - już nieźle podrosły