Można mieć wrażenie, że jak czas na fotki to roboty nie ubywa, ale jak przyjdzie taka powódź lub grad to dobrze choc na fotkach pamiatkę mieć jak było przedWięc to jednak czas nie stracony
Weronika, pokaż jak wygląda ten żywopłot, on teraz mocno przyrasta i chyba szkoda ciachać to co akurat wyrosło Pokazuj zdjęcia, na ich podstawie można doradzić cokolwiek, a nie przycinać czy nie? TO zależy od wielu spraw.
Dziękuję, boleję nad tym, ze jak tam wpadnę z rana, to nie wiadomo za co się brać i wtedy zapominam o bożym świecie i zdjęciach. Muszę specjalnie robić sobie przerwę, a wtedy nic się nie robi do przodu...
Elu, w ogóle nie mam nawet jednego mniszka Inne chwasty u mnie występują, raczej jednoroczne. Ale to nie zmienia faktu, że trzeba z nimi walczyć, dobrze nam idzie.
Danuś ze zdjęć wynika, że mniej więcej tyle samo mamy zagospodarowane na chwilę obecną Tylko u Ciebie zrobione na lata, a u mnie z racji użytych materiałów co parę lat do odnowy lub wymianyNo i Ty masz 6 razy tyle ziemi co my
Pięknie masz