Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Anda 07:56, 14 cze 2019

Tak pięknie, że nie wiem, co zacytować. Wszystko chyba musiałabym

Danuś, Twoja realizacja zapiera dech w piersiach. Bosko jest już teraz, a co to będzie za 7 lat...
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Gardenarium 23:26, 14 cze 2019

ElzbietaFranka napisał(a)
Jak się ma działkę między łąkami to będzie wieczna walka z mleczem nie do wygrania.

Elu, w ogóle nie mam nawet jednego mniszka Inne chwasty u mnie występują, raczej jednoroczne. Ale to nie zmienia faktu, że trzeba z nimi walczyć, dobrze nam idzie.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 23:27, 14 cze 2019

mirkaka napisał(a)

Danusiu, ten wybetonowany otwór to donica czy zbiornik wodny?

Pięknie wszystko wygląda
Pozdrawiam

To będzie fontanna. chłopczyk z rybką na postumencie I czarne lilie wodne.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 23:28, 14 cze 2019

justynna500 napisał(a)
Mus zobaczyć to na własne oczy Czekamy na kolejne drzwi otwarte i bardzo o nie prosimy!

Żeby to tak dało się nam podwoić się albo potroić, to byśmy się szybciej wyrobili

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 23:30, 14 cze 2019

Anda napisał(a)
Tak pięknie, że nie wiem, co zacytować. Wszystko chyba musiałabym

Danuś, Twoja realizacja zapiera dech w piersiach. Bosko jest już teraz, a co to będzie za 7 lat...

Dziękuję, boleję nad tym, ze jak tam wpadnę z rana, to nie wiadomo za co się brać i wtedy zapominam o bożym świecie i zdjęciach. Muszę specjalnie robić sobie przerwę, a wtedy nic się nie robi do przodu...

Instagram Ogrodowiska
sylwia_slomc... 23:38, 14 cze 2019

Gardenarium napisał(a)

Dziękuję, boleję nad tym, ze jak tam wpadnę z rana, to nie wiadomo za co się brać i wtedy zapominam o bożym świecie i zdjęciach. Muszę specjalnie robić sobie przerwę, a wtedy nic się nie robi do przodu...

Można mieć wrażenie, że jak czas na fotki to roboty nie ubywa, ale jak przyjdzie taka powódź lub grad to dobrze choc na fotkach pamiatkę mieć jak było przedWięc to jednak czas nie stracony
Gosiek33 07:55, 15 cze 2019

Gardenarium napisał(a)

To będzie fontanna. chłopczyk z rybką na postumencie I czarne lilie wodne.

Bardzo jestem ciekawa tej fontanny. Czy lilia to będzie Black Princess?
zawitka 07:58, 15 cze 2019

Oglądam patrzę i z zachwytu nie wychodzę .też zastanawiałam si ę co będzie w tej dziurze ha ha Pozdrawiam
ElzbietaFranka 11:00, 15 cze 2019

Gardenarium napisał(a)

Elu, w ogóle nie mam nawet jednego mniszka Inne chwasty u mnie występują, raczej jednoroczne. Ale to nie zmienia faktu, że trzeba z nimi walczyć, dobrze nam idzie.

Danus to nie do ciebie o tych mniszkach. My też nie mamy w trawniku. Jak mniszki pylą to trzeba kosić co kilka dni aby nasiona nie dostały się do ziemi. Takie doswiadczenie. Kosiarka zbiera dmuchawce.bza płotem mam łąkę kilka hektarow. Jakieś tam zawsze zabladza ale na rabatach z tymi też sobie radzę - wyrywam.
BasiaLT 22:04, 16 cze 2019

Danusiu aż dech zapiera z zachwytu.