Trzeba tam posadzić coś na pniu, kulę z cisa, albo tuję. Chodzi o to, że jest blisko domu, więc nie można nic, co będzie rosło mocno. Coś, co trzyma się w ryzach dzięki cięciu. Może jeszcze być trzmielina "Emerald'n Gold" na pniu.
Np.
Może właśnie tajemnica tkwi w tym, że dobrze im na dworzu. Moja koleżanka miała taką kolekcję podobną do Przemka, ale uprawiała w domu. Nie były takie mocne.
Tutaj daję link do zdjęć zdjęcia z 300 odcinka
a cała retrospekcja będzie w 301 odcinku w przyszłą niedzielę i cały tydzień. Zapraszam, będzie też film potem na stronie.
Tak chodzi mi o uzupełnienie wysepki od strony żywopłotu .Proponujesz żurawki . To super. Dziękuję za akceptację .Teraz tylko zdrowia i byle do wiosny.
Oj wiem coś o tym, nie można moich siostrzeńców odgonić trzeba wyłączyć pompkę często jak są u nas bo ciągle by się w niej pluskali, a kamienie później wujo zbiera z trawnika hahahaha
Ogromna kolekcja, śliczne są bo mają takie metaliczne liście. Ja miałam tę o czarnych liściach. Nie wiem, czy to była b. królewska, ale w każdym razie begonia.
To samo robię z hostami pod drzewami, tylko zasadniczo używam jednej odmiany. Ale też tak mi się podoba, chyba gdzieś tak zrobię?
Jakbym widziała Ogród Grodzisk...ha,ha