Ja tez mam najzwyklejsza w świecie ... ponad tysiac cebul nią posadziłam ... i trochę się wygina ale ja ją prostuję i sadzę dalej w tym roku tez jej użyję
Iwonko
Właśnie nadrobiłam Może nie śledzę na bieżąco ale ogólnie staram sie nie mieć u Ciebie zaległości Wiele ciekawych rzeczy można u Ciebie wyczytać Dla mnie Twój wątek jest swego rodzaju pamiętnikiem skrupulatnej ogrodniczki, poparty dużą ilością zdjęć i ciekawych przemyśleń Lubię do Ciebie zaglądać i lubię Twoje rady
I jeszcze foty grabów na rabacie
Chodzi mi po głowie aby zamiast kostek pociągnąć żywopłocik na skraju rabaty ... bo taki balagan się robi ... co myślicie?
Daj spokój ... pogadać też trzeba ... w sumie to wiesz, że dłużej by sie przydało no ale nie mogłam zostawić eMa samego z tym wyzwaniem ... przecież on tez mi pomaga
A mnie się wydaje, że ja ostatnio zaniedbuję swój wątek Dobrze, że z drugiej strony wygląda to inaczej
Za pochwały baaaardzo dziękuję
Jaka tam ze mnie królowa?
O szmaragdowy pokusiłabym się powiększyć moją garderobę bardziej
Reniu cóż odpowiedzieć nie wiem jak to odmiana, podpowiedz mi proszę czy dobrze by wyglądały 3 graby fastiagiata, posadzone w miejscu tych roślinek wywalonych , aby odsłonić się od sąsiadów ?, czy może jedno czerwone drzewo bliżej choinek i dwa zielone ?
Renia jak dobrze znasz moje rabaty braklo mi kory,musze uruchomic rebak,ruszam teraz zrobic w koncu porzadek z grabami dzisiaj tylko pomiary i tyczenie.