Aaaaa właśnie widziałam zaćmienie. Żadne zdjęcie nie odda uroku tego zjawiska. Najśmieszniejsze, że akurat miałam obiektyw do kwoatów-makro. Cos tam wyszło hehe
Viki dzięki za odpowiedź,a to ta róża dzięki za pozwolenie spójrz
Tak myślę,przyrównując ją do Twojej, że może to być owa Luizka .Tylko moja jest jeszcze nie rozrośnięta, chociaż kwiaty ma zabójcze ,przez ostatnie dwa lata rosła w złym miejscu i kwitła marnie .
W tym tygodniu przerabiam długą rabatę przy płocie. Wczoraj wykopałam wielką hostę. Ciężko było, aż się szpadel złamał. Drugi w tym sezonie hi hi na szczęście jeszcze jeden znalazłam. Chyba czas wymienić ten stary sprzęt.
Haniu, czy Twój dzwonek jest byliną, czy dwuletni?
Porównuję kwiaty i widzę róznicę, moje dzwonki są byliną, mają kwiaty bardziej płaskie. Okazuje się, że to może nie być brzoskwiniolistny tylko Campanula latiloba Alba. Twój natomiast jest brzoskwiniolistny - Campanula persicifolia z kwiatami szerokodzwonkowatymi.
Czy chcę? Oczywiście, że tak! Ja oferuję Ci mój
teraz dopiero załapałąm!myślałąm, że w nazwie projektu są takie wymyślone nazwy ogrodówło Matko chyba przyjdzie mi się przefarbować na blond - idę w piątek do fryz, z kotem(rudym w dodatku)