Tak jak wcześniej pisałam na rabatce przed tujami posadziłam dwie hortensje "Limelight" i dwa derenie. Obok jodły dereń "Elegantissima" i drugi obok perukowca "Ivory halo". Czekam na przesyłkę miskantów "Gracillimus", bo w okolicznych ogrodniczych nie mają.
Nooo widzę, że rabata na bogato zgadzam się z ell - daj wyższe od ściany domu.
a przy kannach, ale tuż na samym froncie żurawki gp - tak jak masz ładnie posadzone te bordowe jako obwódka, bo szkoda ich tam gdzieś z tyłu generalnie wszystkie małe, niskie i zadarniające bym dała bardziej do przodu, no ale to już zależy co podmiot liryczny ma na myśli ))
Kasiu - można powiedzieć, że te żurawki są z tyłu, ale zaś zaglądają one na drugą stronę gdzie mam rabatę przy ciurkadełku - zza anabelek. Jest na nie dobry widok jak się idzie właśnie wzdłuż tej rabaty
Kurcze... nie spacerowałam wzdłuż tej rabaty ))))
Chyba w całości lub w szerszej perspektywie nigdy nie pokazywałeś swojego ogrodu, więc pozostają mi domysły
pokaż jeszcze zdjęcie jak ta rabat przechodzi w stronę ciurkadełka... bo na tych kiepsko widać
Proszę - tutaj można powiedzieć byłem na równi z hortensjami
ooo, tego zdjęcia nie było chyba, że gdzieś mi umknęło, co prawdopodobne ale bardzo ładne zdjęcie i rabatka z tej strony równie piękna zawsze pokazujesz od drzwi, nie wiem dlaczego
ponawiam zwoje zdanie nt. żurawek - koniecznie do przodu i takim samym zawijaskiem jak bordowe, bo są śliczne chyba sobie kupię..... hihihih
Sebek ja od kilku lat używam siewnika na kółkach i jestem z niego zadowolony.Specjalnie dla Ciebie mimo deszczu zrobiłem fotkę - to za aktywność na forum
Dzięki wielkie. Wczoraj także takie widziałem i byłby super, no ale 255 złotych - stanowczo za drogi. Ten co kupiłem na moje powierzchnie byłby w sam raz no to widzisz - działać nie chce
Nooo widzę, że rabata na bogato zgadzam się z ell - daj wyższe od ściany domu.
a przy kannach, ale tuż na samym froncie żurawki gp - tak jak masz ładnie posadzone te bordowe jako obwódka, bo szkoda ich tam gdzieś z tyłu generalnie wszystkie małe, niskie i zadarniające bym dała bardziej do przodu, no ale to już zależy co podmiot liryczny ma na myśli ))
Kasiu - można powiedzieć, że te żurawki są z tyłu, ale zaś zaglądają one na drugą stronę gdzie mam rabatę przy ciurkadełku - zza anabelek. Jest na nie dobry widok jak się idzie właśnie wzdłuż tej rabaty
Kurcze... nie spacerowałam wzdłuż tej rabaty ))))
Chyba w całości lub w szerszej perspektywie nigdy nie pokazywałeś swojego ogrodu, więc pozostają mi domysły
pokaż jeszcze zdjęcie jak ta rabat przechodzi w stronę ciurkadełka... bo na tych kiepsko widać
Proszę - tutaj można powiedzieć byłem na równi z hortensjami