Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

Sebek 20:03, 05 lip 2011

Wątpię żeby dobrze rosła. Łubiny stają się po latach wysokimi krzaczyskami także latem i jesienią pusto na ścianach nie będzie.
KasiaWB 20:04, 05 lip 2011

daj pnącą różę na ścianę
Richie 20:04, 05 lip 2011

Sebek ja od kilku lat używam siewnika na kółkach i jestem z niego zadowolony.Specjalnie dla Ciebie mimo deszczu zrobiłem fotkę - to za aktywność na forum

Sebek 20:05, 05 lip 2011

KasiaWB napisał(a)

Nooo widzę, że rabata na bogato zgadzam się z ell - daj wyższe od ściany domu.
a przy kannach, ale tuż na samym froncie żurawki gp - tak jak masz ładnie posadzone te bordowe jako obwódka, bo szkoda ich tam gdzieś z tyłu generalnie wszystkie małe, niskie i zadarniające bym dała bardziej do przodu, no ale to już zależy co podmiot liryczny ma na myśli ))

Kasiu - można powiedzieć, że te żurawki są z tyłu, ale zaś zaglądają one na drugą stronę gdzie mam rabatę przy ciurkadełku - zza anabelek. Jest na nie dobry widok jak się idzie właśnie wzdłuż tej rabaty

Kurcze... nie spacerowałam wzdłuż tej rabaty ))))
Chyba w całości lub w szerszej perspektywie nigdy nie pokazywałeś swojego ogrodu, więc pozostają mi domysły
pokaż jeszcze zdjęcie jak ta rabat przechodzi w stronę ciurkadełka... bo na tych kiepsko widać

Proszę - tutaj można powiedzieć byłem na równi z hortensjami
Sebek 20:07, 05 lip 2011

Richie napisał(a)
Sebek ja od kilku lat używam siewnika na kółkach i jestem z niego zadowolony.Specjalnie dla Ciebie mimo deszczu zrobiłem fotkę - to za aktywność na forum

Dzięki wielkie. Wczoraj także takie widziałem i byłby super, no ale 255 złotych - stanowczo za drogi. Ten co kupiłem na moje powierzchnie byłby w sam raz no to widzisz - działać nie chce
Sebek 20:09, 05 lip 2011

KasiaWB napisał(a)
daj pnącą różę na ścianę

Jedna pnąca jest, są też powojniki, ale muszę czymś zakryć wielgachną i brzydką budę z licznikiem - chyba zrobię to za pomocą austina
ell 20:09, 05 lip 2011

bardzo fajny kawałek
justi 20:10, 05 lip 2011

Sebek wstawiałeś już zdjęcia swojego ciurkadełka? Fajniutkie. A kamyczki pod to ciurkadło to jakis grys, żwirek czy coś jeszcze innego?
Sebek 20:13, 05 lip 2011

justi napisał(a)
Sebek wstawiałeś już zdjęcia swojego ciurkadełka? Fajniutkie. A kamyczki pod to ciurkadło to jakis grys, żwirek czy coś jeszcze innego?

Męczyłem nim Was dziesiątki razy
Koło ciurkadełka jest położony łupek granitowy.
justi 20:16, 05 lip 2011

Na której stronie to masz? pamiętasz?