alinak
20:21, 05 lip 2011
Sebek nie wiem czy już ci zakwitła ta firletka smółka, ale ja ją w tym roku wyrzuciłam ,bo ten kolor czerwono- pomarańczowy do żadnego koloru nie pasuje ani do różu ani do czerwieni.
- wrzosy koniecznie daj do przodu
-żurawki koniecznie do przodu ( rozchodnik je doszczętnie zasłoni)
- trzykrotkę daj na równi z liliowcami ( one też tak wysokie jak liliowce)
- lilie rozrzuciłabym pojedynczo po całości
- żeby osiągnąć stabilizację piętrowo dałabym pod mur tylko rozchodniki okazałe i t dwóch miejscach przecięłabym trawą ( jakiś średnio-dużym miskantem ).
- zrezygnuj całkiem z karmika -on bardziej do założeń iglasto wrzosowych a nie bylinowych , zgubi się pod roślinami .w ogóle to najchętniej bym przyjechała i sam ci to pomogła poustawiać , wiem ile to kosztuje pracy żeby naprawiać ( sama tak się męczyłam ) . jak chcesz kwiatków ,to podjedź do mnie .może coś wspólnie ukombinujemy
- wrzosy koniecznie daj do przodu
-żurawki koniecznie do przodu ( rozchodnik je doszczętnie zasłoni)
- trzykrotkę daj na równi z liliowcami ( one też tak wysokie jak liliowce)
- lilie rozrzuciłabym pojedynczo po całości
- żeby osiągnąć stabilizację piętrowo dałabym pod mur tylko rozchodniki okazałe i t dwóch miejscach przecięłabym trawą ( jakiś średnio-dużym miskantem ).
- zrezygnuj całkiem z karmika -on bardziej do założeń iglasto wrzosowych a nie bylinowych , zgubi się pod roślinami .w ogóle to najchętniej bym przyjechała i sam ci to pomogła poustawiać , wiem ile to kosztuje pracy żeby naprawiać ( sama tak się męczyłam ) . jak chcesz kwiatków ,to podjedź do mnie .może coś wspólnie ukombinujemy