Ewa musialam sobie wygooglać te bodziszki bo nie znam. o którą konkretnie odmianę Ci chodzi, którą polecasz? i wiesz łukasz zaproponował kremowe pełniki a bodziszki sa chyba niebiesko-fioletowe to będą pasowac do irysów?
czyli według Ciebie rododendrony to tez najlepiej jako to najwyższe piętro? dzisiaj przesadzilam 3szt...ale się umordowałam. M w pracy, dobrze że leje to ziemia miękka i dałam rade sama.
no Marta zaobserwowałam Twoje coraz bardziej rozbudowane wypowiedzi ogrodowe, popatrz popatrz jaka Ty pilna uczennica jesteś chyba 2 klasy w jeden rok chcesz zrobić
ładna, to jest moje odkrycie dzięki pinowi Łukasza. cos niesamowitego kolejna babcina roślina a jak nowoczesnie porafi wygladać z odpowiednim towarzystwem
Aniu to jesli Bozena będzie robić spotkanie i bedziesz to się uśmiechnę po pare roslinek do Ciebie dziękuję za wszystkie informacje, łeb jak sklep kobito
Iwonka pracy wykonałaś OGROM!! podziwiam napewno fakt przebywania na forum ma wplyw na nasze ambicje, zmotywowani jak motorki chodzimy ale zaraz odpoczynek i ładowanie baterii. na wiosne wszyscy wyruszymy stęsknieni do ogrodów