Aniu to jesli Bozena będzie robić spotkanie i bedziesz to się uśmiechnę po pare roslinek do Ciebie dziękuję za wszystkie informacje, łeb jak sklep kobito
ładna, to jest moje odkrycie dzięki pinowi Łukasza. cos niesamowitego kolejna babcina roślina a jak nowoczesnie porafi wygladać z odpowiednim towarzystwem
no Marta zaobserwowałam Twoje coraz bardziej rozbudowane wypowiedzi ogrodowe, popatrz popatrz jaka Ty pilna uczennica jesteś chyba 2 klasy w jeden rok chcesz zrobić
Ewa musialam sobie wygooglać te bodziszki bo nie znam. o którą konkretnie odmianę Ci chodzi, którą polecasz? i wiesz łukasz zaproponował kremowe pełniki a bodziszki sa chyba niebiesko-fioletowe to będą pasowac do irysów?
czyli według Ciebie rododendrony to tez najlepiej jako to najwyższe piętro? dzisiaj przesadzilam 3szt...ale się umordowałam. M w pracy, dobrze że leje to ziemia miękka i dałam rade sama.
Kasia obejrzałam
no my to chyba po jednych pieniądzach jesteśmy, też mi takie cos w głowie świtało. nawet proponowałam to Reni jako sciezke do wgłebnika tylko ja to w głowie sobie wyobraziłam a Ty znalazłaś fajna jest, inna, nie typowa. podoba mi się musi M to obejrzeć bo jemu sie ta u malkul bardzo podoba