U mnie pnące widac bo tych innych wypatrzec trudno.Lilii na razie nie pokaze bo nie kwitna tak jak i liliowce, zakwitły tylko te wczesne zółte i teraz Stella a pozostałe jeszcze mają czas. Z lilii tylko martagony kwitna a jedne juz nawet przekwitły.Małgos a dałam Ci te żólte które juz kwitły ???
Muszę przyznać, że ja bardzo lubię tam zakupy robić. Teraz funkie u nich kupiłam i lotos do oczka i lilie i glinę do sadzenia. Zawsze na czas i ładnie zapakowane.
Zaległości odrobiłam i zaśmiałam sie na te twoje jak piszesz "byle jakie" róże.....sliczne sa, szczególniete pnące imponujaco wygladaja i zdobią ogród
Peonie sliczne, ta bordowa to juz przepiekna
Pokaż lilie ? a liliowce tez juz zaczynaja u ciebie ? bo moje jeszcze nie...w ogóle mało kwitnie bo zimne noce sa...
Lece zobaczyc wpis w blogu u Jankosi
Pozdrawiam!
I pierwsze lilie. Ostróżki jeszcze nielicznie w ogrodzie. Na drugim zdjęciu zapewne zaplatała się wraz z siewkami od Ani z Rzeszowa, już w tamtym sezonie pojawiła się w jeżówkach.
Zakwitły pierwsze lilie, pięknie kwitną jarzmianki, tawuły, klematisy a róża Veilchenblau szaleje. Tylko kilka zdjęc bo deszcz i grad niestety mi przeszkodził, reszta jutro