Aniu że się tak głupio zapytam a co to 6+ bo chyba się dużo pomyliłaś, już jeżeli to nie ta cyferka- nie dodawaj.Po drugie patrząc na Ciebie i jeszcze widząc tę Twoją energię to należałoby ujmować a nie dodawać. Nazwę róży też mam na fotce uwiecznioną więc mogę Ci wstawić i takie zdjęcie. Aniu do Twojego ogrodu to z przyjemnością specjalnie te 160 km zrobię i myślę że mojego M. też nie musiałabym namawiać na podwiezienie mnie. Tyko Ty strasznie zapracowana jesteś ale jakbyś miała jakiś wolniejszy dzień weekendowy to daj znać i na kawkę moglibyśmy skoczyć- z wielką radością.Ja marzę o tym żeby Twój ogród zobaczyć a nie tylko w TV w tak krótkim programie. Pozdrawiam gorąco z brzydkiego dzisiaj Lublina
Jakoś nie lubię mieć tak jak wszyscy I to nie tylko w ogrodzie.
Kolory lubię wszystkie i lubię dynamikę.. ale nie lubię chaosu i szukam złotego środka .. łopatą
6+ to kilogramy Te plusy nie cieszą..
Te wiekowe też nie... ale tu wszyscy mamy po równo każdego dnia i godziny i tu jest tylko 5+.
W szkole bym miała super oceny
Wstaw foto z nazwą tej róży Była piękna
Zapraszam serdecznie, tylko nie teraz bo i ogród jak czupiradło..a ja nie lepiej.. może jak Łukasz przyjedzie to zrobię szybki zlocik na kilka osób. Ale to takie plany.. bo wygląda, że lipiec jeszcze mam przechlapany Gości do ogrodu wpuszczam, ale ja już gośćmi się nie zajmuję, muszą się zajmować sami sobą
Mam kompletny niedoczas .. zaraz idę spać.. nawet nie ma sensu się rozbierać .. Tak się wszytko nawarstwiło .. ale jakoś to przeżyję.. mam nadzieję. I nie denerwuje mnie siedzenie nad robotą tylko świecenie oczami za niedotrzymanie terminów I te idiotyczne tłumaczenie się. W tym zamieszaniu nawet Tobie nie odpowiedziałam wcześniej, ale tu chciałam kilka słów więcej ...