Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

Gocha 16:17, 29 cze 2015

Mala_Mi napisał(a)

Focia dwóch bylinowych fanek

Gosia robisz piękne fotki Nawet moje 6+ nie widać.. i to w pozycji od tyłu i na kolanach.. Czołgałam sietam kilkarazy.. i dalej nie pamiętam jak ta piękna róża się zwała
Gosiu, na drugi raz .. zapraszam Was i do siebie Ogród w podobnym stylu, nie tak pięknie skomponowany jak Vivy, ale łopatą pracuję ostro nad ideałem.

Aniu że się tak głupio zapytam a co to 6+ bo chyba się dużo pomyliłaś, już jeżeli to nie ta cyferka- nie dodawaj.Po drugie patrząc na Ciebie i jeszcze widząc tę Twoją energię to należałoby ujmować a nie dodawać. Nazwę róży też mam na fotce uwiecznioną więc mogę Ci wstawić i takie zdjęcie. Aniu do Twojego ogrodu to z przyjemnością specjalnie te 160 km zrobię i myślę że mojego M. też nie musiałabym namawiać na podwiezienie mnie. Tyko Ty strasznie zapracowana jesteś ale jakbyś miała jakiś wolniejszy dzień weekendowy to daj znać i na kawkę moglibyśmy skoczyć- z wielką radością.Ja marzę o tym żeby Twój ogród zobaczyć a nie tylko w TV w tak krótkim programie. Pozdrawiam gorąco z brzydkiego dzisiaj Lublina
Mala_Mi 17:33, 29 cze 2015

dajana napisał(a)
Novalis jest ładna fakt, lecz bardzo krótko. Wrażliwa ogromnie na deszcz, a kwiat krótkotrwały ,lubi tez przemarzać i nie musi być ogromnego mrozu. Idzie do mnie pomponella w donicy razem z Edenką Aniu czy ona się przewiesza czy ma proste łodygi ?bo kwiaty ma przepiękne . Oczywiście pytam o pomponellę.

Przewiesza się, ale u mnie się trzyma bez podpór. Lubię ją taką rozlaną

I cd zachwytów nad Goethe

Mala_Mi 17:34, 29 cze 2015

popcorn napisał(a)
Mam novalisa, ale nie zachwyca, obecnie w doniczce, do oddania
pozdrawiam!

No i wszytko jasne .. nie polecana

Hortka do zakwaszenia ziemia.. ale kiedy ?? Będzie blady róż
Mala_Mi 18:06, 29 cze 2015

07_Rene napisał(a)

podobnie żółty. Też energetyczny Nie są to do końca moje barwy, ale dobrze zestawione potrafią również cieszyć oko. Dlatego będę zgapiac m.in. od Ciebie, bo wylamujesz się z szablonów, a Twój ogród jest bajecznie kolorowy i ładnie skomponowany wg mnie.

Jakoś nie lubię mieć tak jak wszyscy I to nie tylko w ogrodzie.
Kolory lubię wszystkie i lubię dynamikę.. ale nie lubię chaosu i szukam złotego środka .. łopatą

Mala_Mi 18:13, 29 cze 2015

margaretka3 napisał(a)
A ja też bardzo lubię pomarańczowe kwiaty, a w połączeniu z brązową trawą - uwielbiam I z fioletem - też piękne zestawienie.

Żółty z niebieskim...
Fiolet z pomarańczem..

Piękne zestawienia
I czekam na żółty.. lotos...

Mala_Mi 18:14, 29 cze 2015

Joaska napisał(a)
no musiałam zacytować... tylko Ania tak potrafi kontrolę jakości przeprowadzałaś Aniu pod różami???????????

Szukałam kartek z nazwami róż

I lilie... zaczynają... ale w tym roku będą beznadziejne

Mala_Mi 18:17, 29 cze 2015

Milka napisał(a)
Super wypad miałaś, oj Vivy ogród bym chciała w realu zobaczyć mieliście same pyszności, duchowe i dla ciała
Novalis mam, ale to kłopotliwa róża, byle pokropienie i klapa.

Przyjedziesz do mnie i pojedziemy złożyć kurtuazyjną wizytę .. ja zawsze jestem chętna

Koniec fotek.. nie ma kiedy cykać.. teraz wysypało mi program.. nie pamiętam kiedy zrobiłam zapisz.. jak się człek spieszy to się diabeł cieszy
Kindzia 19:52, 29 cze 2015

Ty wiesz...gdyby nie Ty...nie znałabym nazw połowy roślin, które teraz znam...
Dobrze, że jesteś Kobieto!
Mala_Mi 01:49, 30 cze 2015

Kindzia napisał(a)
Ty wiesz...gdyby nie Ty...nie znałabym nazw połowy roślin, które teraz znam...
Dobrze, że jesteś Kobieto!

Gdyby nie Wy.. nie znałabym 9/10 moich roślin.. bo mi to do niczego nie było potrzebne A teraz mam robić za mądrą to się uczę
Mala_Mi 05:08, 30 cze 2015

Gocha napisał(a)

Aniu że się tak głupio zapytam a co to 6+ bo chyba się dużo pomyliłaś, już jeżeli to nie ta cyferka- nie dodawaj.Po drugie patrząc na Ciebie i jeszcze widząc tę Twoją energię to należałoby ujmować a nie dodawać. Nazwę róży też mam na fotce uwiecznioną więc mogę Ci wstawić i takie zdjęcie. Aniu do Twojego ogrodu to z przyjemnością specjalnie te 160 km zrobię i myślę że mojego M. też nie musiałabym namawiać na podwiezienie mnie. Tyko Ty strasznie zapracowana jesteś ale jakbyś miała jakiś wolniejszy dzień weekendowy to daj znać i na kawkę moglibyśmy skoczyć- z wielką radością.Ja marzę o tym żeby Twój ogród zobaczyć a nie tylko w TV w tak krótkim programie. Pozdrawiam gorąco z brzydkiego dzisiaj Lublina

6+ to kilogramy Te plusy nie cieszą..
Te wiekowe też nie... ale tu wszyscy mamy po równo każdego dnia i godziny i tu jest tylko 5+.
W szkole bym miała super oceny

Wstaw foto z nazwą tej róży Była piękna

Zapraszam serdecznie, tylko nie teraz bo i ogród jak czupiradło..a ja nie lepiej.. może jak Łukasz przyjedzie to zrobię szybki zlocik na kilka osób. Ale to takie plany.. bo wygląda, że lipiec jeszcze mam przechlapany Gości do ogrodu wpuszczam, ale ja już gośćmi się nie zajmuję, muszą się zajmować sami sobą

Mam kompletny niedoczas .. zaraz idę spać.. nawet nie ma sensu się rozbierać .. Tak się wszytko nawarstwiło .. ale jakoś to przeżyję.. mam nadzieję. I nie denerwuje mnie siedzenie nad robotą tylko świecenie oczami za niedotrzymanie terminów I te idiotyczne tłumaczenie się. W tym zamieszaniu nawet Tobie nie odpowiedziałam wcześniej, ale tu chciałam kilka słów więcej ...

Fotki brak.. ale nie mam czasu na focie