Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Typografia ogrodu 22:08, 14 cze 2016

Do góry
Fajny weekend za Wami odpoczeliscie? Pamiętam , że pisałaś kiedyś, że nie musisz nigdzie wyjeżdżać aby odpocząć ale dziewczynki chyba zadowolone z podróży?

My planujemy w tym roku Bornholm na rowerach.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:04, 14 cze 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Gracilimus, który od trzech tygdoni nie dostaje już pokrzywy...

Matko jedyna! Trzymajcie mnie!
Ale wiesz co, taki widok u Ciebie być może oznacza też taki widok u mnie... za rok... za dwa...?
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 22:02, 14 cze 2016

Do góry
donice od razu lepiej wyglądają! Fajnie że dzisiaj zadzwonilas a byłaś dzisiaj u swojej pani ? Musimy umówić się do Ani i Irenki ale najpierw nasza szkółka i kawa na spokojnie...
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 21:59, 14 cze 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Kasiu a może spróbuj tym id dac dużo wody. Moje też nie mogły się zebrać , po miesiącu konkretnego podlewania ruszyły. Sadzilas je w mieszankę do carexow ?
kora ziemia obornik wymieszane
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 21:56, 14 cze 2016

Do góry
Kasiu a może spróbuj tym id dac dużo wody. Moje też nie mogły się zebrać , po miesiącu konkretnego podlewania ruszyły. Sadzilas je w mieszankę do carexow ?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:49, 14 cze 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Niestety tutaj potrzeba czasu aby się zregenerowaly ale wiem ,że to kiedyś nastapi.
Asiu jak dobrze pamiętam, swoje cielas w tym roku wczesną wiosną ? Masz już nowe przyrosty?
mam mam i to nawet spore.w wiekszosci juz przyslonily dziurawe miejsca ale krzywe wszystko nadal.ale ze to bedzie taki żywopłocik przy ciurkadelku,a to dopiero za rok,to wytrzymam.choc teraz jak sie na to patrzy to nie wiadomo "co poeta mial ma mysli"
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:41, 14 cze 2016

Do góry
alis napisał(a)

Super, jak zawsze jestem pełna zachwytu!

Alu dziękuję

Denerwuje mnie jeszcze pewna rzecz i nie wiem czy berberysowa nie pójdzie do całkowitej demolki a w jej miejsce dam tylko serby albo choiny kanadyjskie. Póki co spokojnie nad tym mysle, mam nadzieję że do następnej wiosny podejmę decyzje
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:41, 14 cze 2016

Do góry
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:34, 14 cze 2016

Do góry
leon60 napisał(a)

dokładnie a jeszcze przed chwilą miałam znajomych, którzy stali i rozpływali się chyba z pół godziny ależ to dodaje skrzydeł

Chyba każdy z nas lubi pochwaly a jeszcze ważniejsze to jak ktoś doceni naszą prace wiadomo, że ogrody robimy dla siebie ale przyjemnie usłyszeć miłe słowa a już pół godziny pochwal to całkiem szal odkąd pokazałam ogród na FB to ludzie próbują podglądać przez dechy w bramie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:27, 14 cze 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Trawy Cię kochają - za to chodzenie z konewkami, bosko

Edytko coś w tym jest na szczęście sąsiad również wczoraj z konewkami spacerować w czasie deszczu to już nie dostarczam rozrywki swoim widokiem
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:27, 14 cze 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Berberysowa, której nie potrafię zrobić ładnego zdjęcia

Red Baron powoli nabiera czerwieni.

Super, jak zawsze jestem pełna zachwytu!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:22, 14 cze 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Moje kulku ktore na kostki przerobilam tez podobnie wygladaj.odbija sobie jescze to a o trawach juz nie wiem co napisac...

Niestety tutaj potrzeba czasu aby się zregenerowaly ale wiem ,że to kiedyś nastapi.
Asiu jak dobrze pamiętam, swoje cielas w tym roku wczesną wiosną ? Masz już nowe przyrosty?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:17, 14 cze 2016

Do góry
siakowa napisał(a)
Polonka a co Cię tak naszło żeby zywoplocik.robić ?

Kasiu rozmyslalam o tym już od zeszłego roku. Po pierwsze nie potrafię ładnie ciąć kulkę, zawsze wychodziły jakieś pokraki a po drugie i to chyba przeważali na decyzji, dobrze się czuje w takim prostm ogrodzie, gdzie wszystko jest od linijki. W następnym roku dojdzie jeszcze jeden prosty żywopłot cisowy na wjeździe i myślę ,że razem będą fajnie wspolgraly. Mam już dwa cisowe żywopłoty, jeden grabowy i teraz ten buksowy. Kiedyś planuje wszystkie bukszpan wymienić na cisy ale najpierw ważniejsze inwestycje należy wykonać
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:13, 14 cze 2016

Do góry
polinka napisał(a)

A wiesz , że i nam się podoba...może to mało skromne ale jestem zadowolona z ogrodu pewnie ,że zawsze może być lepiej ale gdy patrzę na te trawiszcza to z radością działam dalej.
Pewnie masz podobne odczucia w swoim ogrodzie?

dokładnie a jeszcze przed chwilą miałam znajomych, którzy stali i rozpływali się chyba z pół godziny ależ to dodaje skrzydeł
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:06, 14 cze 2016

Do góry
leon60 napisał(a)
coś fantastycznego

A wiesz , że i nam się podoba...może to mało skromne ale jestem zadowolona z ogrodu pewnie ,że zawsze może być lepiej ale gdy patrzę na te trawiszcza to z radością działam dalej.
Pewnie masz podobne odczucia w swoim ogrodzie?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:57, 14 cze 2016

Do góry
Zana napisał(a)
Absolutnie cudne te Twoje trawska

Dziękuję. Wyjątkowo ładne te trawy w tym roku
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:55, 14 cze 2016

Do góry
katiaxx napisał(a)
Poli jak wykorzystać gnojowke zkrowich plackow ? Podlalam kontrolne graby i obserwuje. Lac glebę wokol roślin ?

Kasiu nie mam pojęcia...nigdy nie stosowalam.

W kwestii gnojowek doczytałam dzisiaj w mojej książce o której Ci pisałam, że gnojowke z pokrzywy i pewnie nie tylko z pokrzywy powinno się stosować po 14 dniach gdy roztwór stanie się przezroczysty.
Czy ktoś używa po takim czasie gnojowki?? Naprawde gnojowka jest przezroczysta?
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 16:34, 14 cze 2016

Do góry
aga_pe napisał(a)
Gipsówkę kupowałam w Żmigrodzie, jak chcesz mogę Ci kupić.

Silvery czekają na odchwaszczenie rabatki, bo zaplanowałam im jednak inną miejscówkę. Tam będą miały więcej wilgoci. Niestety weekend pracujący mnie pokonał, a dzić wróciłam po 18-tej. Na szczęście popadało i może coś jutro po pracy ruszę

Interesy z Tobą to sama przyjemność
Dzięki wielkie za pomoc!!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:33, 14 cze 2016

Do góry
Berberysowa, której nie potrafię zrobić ładnego zdjęcia

Red Baron powoli nabiera czerwieni.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:30, 14 cze 2016

Do góry
Od wczoraj solidnie pada Nałapałam sobie deszczówki a póżniej w czasie deszczu uskuteczniałam spacery z konewkami. Wszystko pięknie podlane i nawiezione. Teraz czekam na delikatne słońce i efekty użycia gnojówki

Gracilimus, który od trzech tygdoni nie dostaje już pokrzywy...

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies