Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród Cioci cz. 3 15:43, 02 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

tak użądliła mnie gdy sadziłam dzisiaj kwiotki w ogrodzie na plecach czuję coś mi smyra drapię się po raz enty a to dalej smyra, przydusiłam ręką a ta jak mnie nie użądli! ale nie mam alergii więc spoko, to w sumei pierwsza w tym roku

Pomyliła Cię z kwiatuszkiem a może nie pomyliła Kwiatuszku
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 15:42, 02 lip 2016

Do góry
Bardzo lubię ten twój garden Motylku
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 15:41, 02 lip 2016

Do góry
U nas w domu chłodniej niż na zewnątrz sporo więc nasz kot siedzi w domu i nawet ogona nie wystawi na zew leniuchuje jak suseł.
Ogród Cioci cz. 3 15:39, 02 lip 2016

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)

Gosiu jeszcze nie wszystkie przycięteMatko pscoła Cię udziabała? Ją mam alergię,spuchłabym jak balonByłam i widziałam Twoje lawendy i fotki Magnolii.
Cudne wszystko

tak użądliła mnie gdy sadziłam dzisiaj kwiotki w ogrodzie na plecach czuję coś mi smyra drapię się po raz enty a to dalej smyra, przydusiłam ręką a ta jak mnie nie użądli! ale nie mam alergii więc spoko, to w sumei pierwsza w tym roku
Mały ogród Kasi 15:36, 02 lip 2016

Do góry
Boże Kasiu!!! dawno nei zaglądałam - przyznaję się bez bicia. ale tym samy jestem w niezłym szoku jak u ciebie wypiękniało, wybujało, jakie masz tu cudne zestawinia, wszystko piękne , zdrowe, różowe przetaczniki bajeczne (jesteś w stanie zmierzyć wysokość? od kiedy kwitną dokładnie?)

główkowate z mikołajami też niesamowite.

wspaniałe połączenia. wracam jeszcze raz do oglądania bo sprawiło mi to ogromną przyjemność.

W sumie to różyczka nie omija szerokim łukiem bo nie lubię róż ale jesteś drugim ogrodem na forum gdzie mi się podobają bo są fajnei zestawione. u makkasi jeszcze też róże lubię bardzo
Ogród Cioci cz. 3 15:31, 02 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)
Gosi przepiękne fotki wstawiłaś. tyle masz kolorów na rabatach wszystko dorodne kule pięknie przycięte
zachwyciły mnie też te czosnki na tle lawendy. swietnie się skomponowały. u nas tez dziś smażalnia i też spaliłam plecy w ogrodzie. i na mojej lawendzie roje baków, pszczół motyli i innych podfruwajek. na dodatek jedna z pszczół mnie dziś ucałowała ostro żądłem

Gosiu jeszcze nie wszystkie przycięteMatko pscoła Cię udziabała? Ją mam alergię,spuchłabym jak balonByłam i widziałam Twoje lawendy i fotki Magnolii.
Cudne wszystko
Coś jeszcze, coś więcej... 15:29, 02 lip 2016

Do góry
Czy na odjezdne czy dla przyjemności to w sumie bez znaczenia bo Sebastianie piękne te twoje ujęcia. to z gabionem świetne i te makro poszczególne jarzmianek jeżówek coś wspaniałego. Merci za te śliczne widoczki.
co porabiasz dziś w ten upalny okrutnie dzionek?

ps. gratki za ostatni egzamin
i zyczę ci wspaniałych wakcaji korzystaj młody człowieku
Ogród Cioci cz. 3 15:24, 02 lip 2016

Do góry
Gosi przepiękne fotki wstawiłaś. tyle masz kolorów na rabatach wszystko dorodne kule pięknie przycięte
zachwyciły mnie też te czosnki na tle lawendy. swietnie się skomponowały. u nas tez dziś smażalnia i też spaliłam plecy w ogrodzie. i na mojej lawendzie roje baków, pszczół motyli i innych podfruwajek. na dodatek jedna z pszczół mnie dziś ucałowała ostro żądłem
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 15:18, 02 lip 2016

Do góry
Ależ uciebie pod dostatkiem woni wspaniałych i kolorów prawdziwie letnio w twym ogordzie
u nas dziś smaży okrutnie i bezlitośnie zatem macham do ciebie mocno może stworze ciut wiatru który
was tam schłodzi co nieco
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 15:14, 02 lip 2016

Do góry
no spore masz te gabiony
kiedy zaczynasz te prace w kamieniołomie?
przyjechać z odsieczą?
mam pomysł - zrób na szybko zlot ogrodowiska 2016 b) i wtedy za 30-tu ogrodowiskowych świrusów przyjedzie - czujesz 60 rąk do pracy to w sumie 10 minut by było i po robocie. a potem każdemu w podziękowaniu drina w łapki , fotele przed gabiony i zbiorowe podziwianie
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 15:10, 02 lip 2016

Do góry
jesny ta twoja hakone to mnie doprowadza do orgazmu! przepiękna. ogólnie na porownianiach widać kawał oboty i pięknie porośnięte potwory
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 15:08, 02 lip 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Malkul potrzebuje?

tak
Typografia ogrodu 15:06, 02 lip 2016

Do góry
Cudna ciemiernikowa zapowiedź Asiu
Trzymam kciuki za plany korytowe
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 15:05, 02 lip 2016

Do góry
Marzenko z co planujesz? też może bym się zarazila
Typografia ogrodu 15:04, 02 lip 2016

Do góry
Sebek on jak zaczynają kwitnąć to wygladaja troszkę i naczej,kłosy maj lekko metaliczne szarawe potem w miarę kwitnienia brązowieją i robią się pełniejsze. daj sobie czas na obserwację.
moje w tym roku mnie wnerwiają, rdzę już mają ale na dodatek jakieś rozlało-pokładające są
zawsze były cudne pięknie stałe na baczność. taki rok chyba dziwny.
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 10:12, 02 lip 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)
Kawo,Malkul,Sebku,Jazzy,Kindziu,Madzenko,Milko,eee-tam jeszcze raz dziękuję. Takie dobre słowa z Waszej strony to naprawdę duży doping. Prawda jest taka, że owszem znajomi,czy rodzinka widzą, że fajnie się robi-ale nie mają pojęcia ile to jest pracy i zaangażowania.

Moi drodzy wiadomość dnia:GABION W KOŃCU SIĘ OCYNKOWAŁ!!!Nie dość, że się ocynkował to jeszcze się zabrał i przyjechał do mnie

Oj będziesz miała pracy przy uzupełnianiu gabionu, ale efekt wywoła opadnięcie dolnej szczęki zapewne
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 08:56, 02 lip 2016

Do góry
Kawo,Malkul,Sebku,Jazzy,Kindziu,Madzenko,Milko,eee-tam jeszcze raz dziękuję. Takie dobre słowa z Waszej strony to naprawdę duży doping. Prawda jest taka, że owszem znajomi,czy rodzinka widzą, że fajnie się robi-ale nie mają pojęcia ile to jest pracy i zaangażowania.

Moi drodzy wiadomość dnia:GABION W KOŃCU SIĘ OCYNKOWAŁ!!!Nie dość, że się ocynkował to jeszcze się zabrał i przyjechał do mnie

A i jeszcze moje ogrodowe chciejstwo...wiem popularne-zwłaszcza tu na O-ale i tak musiałam to mieć:
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 19:21, 01 lip 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Gosi zostaw

Malkul potrzebuje?
Ogródek Mirelli 14:30, 01 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

no to żeś sie rozpisała, ino dalej nic nie wiadomo pozostanie podglądanie co wyniknie

Gosia hi hi, bo tak jest - mój styl
Ogródek Mirelli 14:29, 01 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

o tak! kawał dobrej roboty!

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies