No sąsiad/ka z tych dachowych okien jak z boku nic większego nie będzie idealny widok ma na twoje rabatki ) Latać nie potrzebuje. Mam nadzieję, że poduszkowcem nie jest. U mnie z dachowych wszystkie roślinki u sąsiada ładnie widzę
Reniu śliczne masz te graby bo takie młode jeszcze i fajne patyczki, do wyprowadzenia są super moim zdaniem bo moje już miały trochę grube pnie i niektóre odrosty ciężko było obciąć. Ja bym je podkrzesała koniecznie. Tak na 1,5 m . Tak mi Magnolia doradzała
ortki incredibal w tym roku wiosną ściąłam bezlitosnei przy samej ziemi. odbiły pieknei sa gęste i mega wysokie mają mnóstwo kwiatów. nareszcie zachwycą mnie!
cisy przyciąlam zaraz po twoim wpisie- grzeczna jestem słucham się
szefowa ty moja
sałata od ciebei jest przepyszna moja mama się w niej tez zakochała. przypomnij mi prosze odmainę. to ta navara?
Jak pieknie powiedziane.ja mysle czesto o doroslosci moich córek choc pieluch jesxcze w szafce mam nie ma chyba nic gorszego niz rodzice roszczocy sobie prawo do decydowania za swoje dorosle dzieci.nie chce taka byc wiec staram sie na to odpowiednio juz nastawic