Ale super skrzyniowa robota
Podziwiam kwiatuszki śliczne masz i już mocno rozwinięte ciemierniki miodzio
moje prymulki wsadziłam do ogrodu bo marniały ciekawe czy odbiją ...
Anda,
Wiola
Baasiu
Aniu
Monia
Ewcia - jesteśmy razem Fanki ciemiernika
Dziękuję ślicznie mam je już długo bardzo je lubię i polowałam na inne rodzaje i dziś udało się to prezent od e- Musia córcia parapetowe domowe a ja wiadomo ciemierniki !
Mam nadzieję ,że będą się dobrze czuły u mnie
Na razie pod stołem na tarasie czekać będą podobno tydzień jeszcze przymrozki i ma się ocieplać ..mam taką nadzieję
Też tak uważam ze warto próbować droga nie była .
Mam wywiane nasiona tej zwykłej Jeżówki .
Żonkile właśnie w LM kipiłam. Fajnie by było aby w gruncie przetrwały.
Ps. Kiedy je do gruntu przesadzić? Jak przekwitną?
Kupiłam w końcu maszynę do cięcia traw i żywopłotów mam nadzieję że poradzi sobie z Pęcherznicą bo mam spory z niej żywopłot.
Na poprawę nastroju trochę kolorku
Żonkile posadzę potem do ziemi.
Skusiłam się na kupno Jeżówki nigdy wsześniejszych nie kupowałam w kapersach .
Hm jakieś korzonki były i ciekawa jestem czy coś z tego urośnie.
W sumie były cztery żywe korzonki.
Wow, ale profesionalny obrazek , dziekuje bardzo . patrzę na Twoj plan i chyba wrocę do nigry w środkowych częściach, jak urośnie to zdecydowanie bardziej przysłoni sąsiada , tylko prawą troche odsunąć od płota na środek .
moze świdośliwy jednak zastąpić czymś innym ? za dużo chciejstw
Zdecydowanie trzeba posadzić coś kolumnowego, żeby przesłonić słup energetyczny. Świdośliwy można podkrzesać dość wysoko, ich korona przesłoni ten brzydki budynek za płotem. Zimozielone kulki wyglądają dobrze. Można by pomyśleć o czymś, co przesłoni nieco tę matę. Hortensje do świdośliw nie będą pasowały. Zasłonią ładnie uformowany wielopień. Może sprawdzi się kilka rozrzuconych sztuk cisów Fastigiata i trawy.
Trudne miejsce. Masz nad czym główkować.