Tak mam je na kilku rabatach,bo bardzo lubię.Kwitną dość długo i powtarzają kwitnienie bez wykopywania.
One nie są czerwone bo takich bym nie posadziła,tylko taki mocny róż,amarant
Asia podosyp ziemi w doniczki ziemi żeby 2 oczka byly zasypane. Mi sie udalo z limelightami w ziemi. Im byl dluzszy patyk zasypany tym ładniejsze korzonki puścił.
Teraz po 1 roku przekladalam do doniczek żeby mi nornice nie zjadly w moim przedszkolu .
Lubie Twój porządek w ogrodzie. Zdrowia i pięknej wiosny.
Mam problem z wyświetlaniem forum na tablecie. Na laptopie jest Ok.
Jeśli trzymam tablet pionowo (czyli prawidłowo), to forum wygląda tak (na przykładzie tematu Sylwii )
Nazwa autora i avatar powinny być obok ramki z tekstem, a są powyżej.
Dopiero gdy przekręcę tablet w poziomie, to wraca prawidłowy układ forum, czyli:
Żadnych ustawień na tablecie nie zmieniałam. Zresztą nie tylko u mnie tak się dzieje.
Czy jakieś ustawienia techniczne forum zostały zmienione?
Nie jest to jakoś bardzo uciążliwe, ale przyznam, że wolę trzymać tablet pionowo .
Taki różnorodny ogród jak mój ma szansę codziennie czymś zaskoczyć , ucieszyć i być ciągle zmiennym w wyglądzie. I ja tak lubię.Druga rzecz, że podobają mi się różne style i nie wiem który najbardziej!? Chciałabym też mieć dużo różnych roślin i popróbować też różnych zestawień . Może Ciebie też ciągnie do próby jeszcze innych aranżacji, do tego potrzeba trochę miejsca Czasami chciałoby się mieć wszystkiego po trochu i takie rabaty angielskie i takie grzeczne, uporządkowane.
Ja próbuję teraz trochę porządkować, ale nie pod linijkę, tylko trochę kolorystycznie i sadzę po kilka sztuk takich samych roślin koło siebie
Linie proste ( niezbyt równe)mam w części warzywnej i tam pewnie tak pozostanie. Ale tam idealnie( czy nawet tak jak bym chciała) to raczej nigdy nie będzie, bo nie mam tyle czasu i kręgosłup też mam tylko jeden
Ale mam miejsce i mogę tam jeszcze cieszyć się łączką, czy tworzyć rabaty kwiatów jednorocznych , czy z daliami, rabaty które co roku mogą być inne.
Na ocieplenie wszyscy czekamy, w domu mam coraz bardziej wiosennie