Brzóz nigdy za wiele
Jesteś lepsza ode mnie z upychaniem drzew do auta Mój M ma obsesję na punkcie czystości w aucie i jak widzi jak przywożę lub wywożę spore drzewa to dostaje dreszczy
Piękne te brzozy masz.
No właśnie, tylko one w takim rozmieszczeniu rosłyby prawie w grupie tylko jedna poza tą rabatą. Korci mnie bardzo posadzenie drugiej brzozy z tej samej złotej odmiany co ta wysoka ale nie chcę też przedobrzyć..
eeee poza gruszami i pierwszymi 3 brzozami to wszystkie drzewa w sowim w aucie prztrgałam mam już doświadczenie jak pakowac, weszły by nawet obie na raz tylko zapomniałam ze tam tylko gotówką... zawiązane gałązki, unieruhcomiona zawiązana donica z udeptaną ziemia żeby się za bardzo nie obsypywała i dawaj brzozy mają giętkie gałązki to na długości można je trochę powyginać
hmmm faktycznie na tych zdjęciach nie widać czy te brzozy będą tworzyć mini zaganik czy będą w rzeczywistości oddalonymi bardzo od siebie drzewami pojedynczymi ale brzóz nigdy za wiele
Żeby nie było że zaglądam to wpiszę się ale sama nie wiem co radzić: na zdjęciu takie rozmieszczenie wygląda dobrze, ale brzozy fajne jak rosną w kupie a nie pojedynczo, więc trudno mi rzec czy będzie dobrze.