Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Piękno ukryte w detalach ... na skraju zielonego świata 21:11, 30 wrz 2014

Do góry
Agnieszko czekałem również na Twój wątek Kiedyś oglądałem ogród w innym miejscu, ale przyznaje się bez bicia, że już nie pamiętam jak wyglądał, ale z ogromną chęcią poznam go od nowa na Ogrodowisku
Ogródek Anity 21:05, 30 wrz 2014

Do góry
Anito w końcu dotarłem do Twojego ogrodu chociaż już kiedyś częśc przeczytałem... spotkania bardzo mobilizują w poznawanie nowych wątków, miło było się znoów zobaczyć na żywo
Ogród cioci czyli ciociogród :) 21:03, 30 wrz 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Jak ja lubie to uczucie gdy oglądam zdjęcia ogrodu i już wiem dokładnie co i jak, gdzie i w którą strone
Przedpłocie bardzo mi się podoba, proste i pasuje do ogrodu i zarówno do gór, a powód mnie ciekawi

Powodów dlaczego tam powstał skalniak jest kilka.
Pierwszy, najważniejszy taki że thuje będą cięte po siatce i pęcherznice również do cięcia przeszkadzały by bardzo.
Drugi, taki że nie miałam co zrobić z kamieniami.
Trzeci, że kasy brak a roślinki które tam wsadziłam miałam, poza kilkoma wrzosami które dokupiłam.
Czwarty, jak mnie znudzi i będę chciała zmienić nie będzie żal bo kosztował mnie 25 zł i dwa dni roboty
Ogród do odświeżenia 21:00, 30 wrz 2014

Do góry
Julka miło było poznać ogród również z wielką chęcią poznam bo jeszcze mnie tu nie było, zaznaczam sobie i muszę troszke nadrobić
Ogród cioci czyli ciociogród :) 20:52, 30 wrz 2014

Do góry
Jak ja lubie to uczucie gdy oglądam zdjęcia ogrodu i już wiem dokładnie co i jak, gdzie i w którą strone
Przedpłocie bardzo mi się podoba, proste i pasuje do ogrodu i zarówno do gór, a powód mnie ciekawi
Ogrodnik Mimo Woli cd 16:29, 30 wrz 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Aniu i widzisz jak to wyprawa w odpowiednie miejsce jest w stanie zmienić spojrzenie na ogród no mogę tylko powiedzieć nareszcie

No i super było się znowu zobaczyć i prywate zostawiam

Ja już zacieram łapki na lipiec

Prywata mi sie podoba .. plis na prywatnego emila w dobrej jakości
Pierwsze skojarzenie, że jesteśmy podobni jak rodzina

Focia bylinówki..

Ogrodnik Mimo Woli cd 14:54, 30 wrz 2014

Do góry
a teraz zobaczyłam zdjęcie z Luki - uff więc - piękne tło za Wami

czytałam że rozchodniki przed liliowcami Cię zafascynowały - hummm tak kuśtykam po ogrodzie i się zastanawiam czy to jest dobre - liliowce teraz najlepiej nie wyglądają a rozchodniki brylują no muszę to przemyśleć bo warto

pozdrawiam
Ogrodnik Mimo Woli cd 12:44, 30 wrz 2014

Do góry
Luki napisał(a)

)

WOW, pasujecie jak ulał
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:26, 30 wrz 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Mimo wyjazdu, który naładował baterie złapałem wczoraj doła. Zdałem sobie sprawe, że mam ostatnie dwa dni, dzisiaj już jednen legalnych wakacji... poźniej to już tylko legalne bezrobocie moge mieć Niestety, a może i stety taka kolej rzeczy. Kolejny ważny etap się zbliża.
No i moje plany ogrodowe się posypały mam stanowczo za małe rabaty na moje pomysły. Ide pokopać i odetchnąć od tych spraw.

Ha,ha,ha i to jest to co nas odstresowuje, pokop sobie Łukaszku
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:05, 30 wrz 2014

Do góry
Mimo wyjazdu, który naładował baterie złapałem wczoraj doła. Zdałem sobie sprawe, że mam ostatnie dwa dni, dzisiaj już jednen legalnych wakacji... poźniej to już tylko legalne bezrobocie moge mieć Niestety, a może i stety taka kolej rzeczy. Kolejny ważny etap się zbliża.
No i moje plany ogrodowe się posypały mam stanowczo za małe rabaty na moje pomysły. Ide pokopać i odetchnąć od tych spraw.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 10:56, 30 wrz 2014

Do góry
Marzenko bardzo się cieszę, że mogłem w końcu poznać szkoda, że porozmawiać nie było okazji, ale za to posłuchać mogłem Dziękuje rónież za pomysł spotkania i mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie ich o wiele więcej
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:44, 30 wrz 2014

Do góry
Agnieszko bardzo miło czyta się takie słowa, bardzo budujące
CIeszę się, że mam coś w ogrodzie co może inspirować, bardzo to trudne gdy ma się taki mix roślinny i kolorystyczny
Spotkanie na pewno nie jedno jeszcze będzie, a ja tylko po cichu mówie, że masz duży ogród, który pomieści nas dużo

Gosiu ja przepraszam za niechlujne zapakowanie, ale jak to u mnie bywa było na szybko. Jeszcze mi troszke zostało więc jak będzie jeszcze potrzbne to wiadomo gdzie się zgłosić. Najgorsze, że niskie astry zostały na schodach w domu... zapomniałem na amen.

Marto bardzo mi miło.
Arelle znam, ale nie mam. TO jedna z największych żurawek i to polska odmiana na dodatek. W dobrych warunkach poradzi sobie na słońcu, ale lepiej żeby przez częśc dnia miała jednak troszke cienia

Ewelino sezon był i jest ogromnie pracowity... baterie są na skraju wyczerpania, podładowane troszke w Wojsławicach, ale niewystarczająco, aby rozwiązać problemy

Nikita normalnie nienormalnie mam uno problemo z tą żurawką tak ganiam już 4 raz do ogródu i za każdym razem z innym typem. U kasi wyglądała na Paprike, ale teraz obstawiam przy Pinot Gris lub Apricot
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 10:19, 30 wrz 2014

Do góry
CIeszę się, że w końcu mogłem poznać Na pewno będzie jeszcze nie jedna okazja.
Pozdrawiam
Lawendowy zawrót głowy 10:19, 30 wrz 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Kolorystyka kostki świetna moja ulubiona, będzie wszystko ładnie pasowało

Dzieki za miłe słowa trza mi tego jak powietrza
Wszystko o czym ... Marzysz 10:18, 30 wrz 2014

Do góry
Róże są piękne, ale ja i tak nie dam się do nich przekonać podziwiam z radością u innych. DObrze, że sadzenie krokusów mam za sobą
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:17, 30 wrz 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Aniu i widzisz jak to wyprawa w odpowiednie miejsce jest w stanie zmienić spojrzenie na ogród no mogę tylko powiedzieć nareszcie

oto sposób na odmłodzenie - rewelacja. Pozdrawiam obojga
Lawendowy zawrót głowy 10:17, 30 wrz 2014

Do góry
Kolorystyka kostki świetna moja ulubiona, będzie wszystko ładnie pasowało
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:14, 30 wrz 2014

Do góry

Szmaragdowy Zakątek 10:05, 30 wrz 2014

Do góry
No, a gdzie ta żurawa fajnie było się znów spotkać

Nie zobaczyłem swojego wątku
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 21:40, 29 wrz 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Oj żurawki ja zasilam i to dośc konkretnie trzeba też zabrać poprawke na moją słabą glebe, ale wiosną sypie azofoske, a później raz w miesiącu florowit dolistnie lub doglebowo, ostatni raz na przełomie lipca i sierpnia.

Dzięki Łukasz - ja nie zasilałam, ale zastosuje się.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies