została mi jeszcze jedna ta wielka kępa trawy, tej z szerszym liściem. już nie zdążyłam...
powiedz one u ciebie w cieniu chyba rosną? i na wiosne je scinasz i tyle?
ale Ty masz ziemie....wychwalasz tą MalejMi a sama jaki klejnot masz jak masełko się kroiła
Ewa tak mniej więcej jest tak
ale błagam..skarpy tez powinnam zmienić..?
mam seslerię heufi coś tam i rozplenice red head.a i gracka. to ewentualnie na to moge wymienic.
a nie pamietasz nazwy tego wątku?
To ciemierniki.Niebieskie to marcinki , mogę dac wiecej lub inne kolory malinowy i bordowy.Te trawki szybko rosna wiec i Ty szybko bedziesz rozdawac. Ja zrobiłam całą nową rabate z jedna z nich a reszte dostałas Ty.
Ooo nie widziałam! Który to ogród? Fajnie to wymyśliła
Ania, wiesz co, jeszcze mi się przypomniało a propos róż, że jedyne miejsce, w którym są praktycznie same i wygląda to bosko to ogród Safoyi. Znasz? Już się dawno nie odzywała, ale blog wisi, można obejrzeć. Przecudowne foty i róże.
No sporo. Całe szczęście dużo czeremch, ale serce bolało na przykład przy tym dąbku na pierwszym planie - śliczny był, bardzo kształtny, ale wypadał centralnie na wjeździe na posesję. Z drugiej strony zacieniałby mi pas różankowy, więc może i lepiej, że poleciał. I tak słońca mam jak na lekarstwo.
Co do róż, u Ciebie dużo więcej miejsca niż u mnie, ale jak Ci coś już teraz nie gra to wywalaj tam gdzie nie będzie przeszkadzało. Któraś z dziewczyn słusznie napisała u Ciebie, że za dużo róż robi wizualny pierd...nik, i to święta prawda.
Bożena co to za roslinka?
i takie na fioletowo kwitnace to marcinki?
tych traw to mi dałaś tyle ze caly front obsadze! meeeeeegggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
koffam Cię!!!!
aż taką rewolucję robilaś?przeciez urabalaś z poł rabaty!
wooow...
aleś ty drzew musiała wyciąć co? ale za to jakie okolice masz boskie...marzenie!
zapłocie u mnie puste, trawa rośnie. już dumam swany tam wypie...bo psuje mi wrażenia estetyczne
no to piona
u mnie to ja wogóle wymyslam, trace czas i roboty sobie dokładam. powinnam trawnik tylko miec i to taki co co 2 tyg kosisz bo po co częściej?? nawozy?gnojówki? opryski? po co?
ignore...
ignore...