Bożena co to za roslinka?
i takie na fioletowo kwitnace to marcinki?
tych traw to mi dałaś tyle ze caly front obsadze! meeeeeegggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
koffam Cię!!!!
aż taką rewolucję robilaś?przeciez urabalaś z poł rabaty!
To ciemierniki.Niebieskie to marcinki , mogę dac wiecej lub inne kolory malinowy i bordowy.Te trawki szybko rosna wiec i Ty szybko bedziesz rozdawac. Ja zrobiłam całą nową rabate z jedna z nich a reszte dostałas Ty.
Kasiu nie mogłam tym razem bo ostatnie dwa tygodnie na wyjazdach byłam a musiałam sie ze znajomymi spotkac. Poza tym chyba na dalekie wyjazdy juz jeździc nie bedę. Kora mi nie przeszkadza u innych ale przeszkada rodkom a to całkiem co innego.
Nawet tak nie mów...przecież to nie jest tak daleko!!!
Przecież wiesz, że mnie nie przeszkadza, że Ty patrzeć na korę pod rodusiami patrzeć nie możesz Jak by zaczęły źle rosnąć (tfuuu!!!), to wywalę korę! I wtedy będziesz mogła powiedzieć : a nie mówiłam???
Kasiu mogę patrzec na kore pod rodusiami i zawsze wtedy mówię że każdy moze za swoje pieniadze zmarnowac swoja roślinkę ale rodków bardzo mi żal.A Twój rodek nie zaczął juz źle rosnąc?Tak mi sie zdawałoDzis podlewałam swoje rh i poznac ich nie mogłam.Było troszke deszczu w tym roku to tak urosły że od lat nie pamiętam a u mnie i tak było bardziej sucho niz nawet u najbliższych sasiadek z ogrodowiska.