Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

W moim małym ogródeczku - Dorota 13:07, 09 wrz 2021

Do góry
Kochani, Dorotka ma problem z zalogowaniem się na stronie Ogrodowiska. Czeka na syna, żeby Jej w tym pomógł. Ale, jak tylko z tym się upora, wrzuci wiele cudownych fotek. A ma co pokazać

Takie coś Jej wyskakuje.....

Pod Biało-Niebieską Chmurką moj Bawarski ogrod na wsi 12:59, 09 wrz 2021

Do góry
Basiu to ogorek nie do ugryzienia. Juz tydzien sie zastanawiamy jak go jesc
nazywa sie Kiwano Gurke

Wycieczek niet. U nas wreszcie pogoda sie polepszyla wiec robimy sianko i silo. W ogrodzie tylko troche powolutku, chwastow mam co niemiara. Przez te deszcze naroslo jak nie wiem. Nigdy tylu chwastow nie mialam ale ludzieom ktorzy odwiedzaja moj ogrod sie podoba
W poniedzialek przyjedzie pani z gazety znow jakies fotki robic. I druga z portalu campingowego. Bedzie troche reklamy.
Za tydzien do Polski jedziemy.
No i musze sie przyznac, ze troche zdrowotnie mnie dopadlo. Na mamografii wynalezli mi jakies zwapnienie, ktore kiedys w przyszlosci moglo by sie zmienic w raka. No wiec byla operacja. Udalo sie w 2 dni w szpitalu zalatwic i nawet bezbolesnie przejsc. Teraz by sie z tego nic nie rozwinelo musze na naswietlenia jezdzic. Przez 6 tygodni codziennie 80 km. Ponoc taksowke dostane. Mam nadzieje, ze to szybko minie. Narazie nie moge nic dzwigac. Wiec Emus wszystkie praca ciezsze sam robi.

Wycieczki nie skonczylam pokazywac

Podwórkowa rehabilitacja 12:53, 09 wrz 2021

Do góry
ryska napisał(a)
Smagliczka i Kukuś
Sama się wysiewa.

Renatko ,ładny i kolorowy poczatek września ,o fotkach już nie wspomnę bo zapewne wiesz ,że robisz je przepiękne

Kukuś sama słodycz obrazek cudo
Pod Biało-Niebieską Chmurką moj Bawarski ogrod na wsi 12:46, 09 wrz 2021

Do góry
Basilikum napisał(a)
Moje dzisiejsze zbiory

Iza co to za dinozaurek ten kolczasty?

Jak pogoda u Ciebie ?, Pewnie nadrabiasz w ogrodzie ? a może znowu ruszyłaś na podbój ogrodów?.Zazdroszczę takich wspaniałych wycieczek
Ogrodowe wariacje 11:55, 09 wrz 2021

Do góry
Wiaan napisał(a)
Drugie kwitnienie poszło zdecydowanie w biel Aspirin Rose cała w kwiatach, a taka była niepozorna

Ostatnio młodego(4) wzięłam do szkółki. Biegał między roślinkami i właśnie zastrzymał się przy Aspirin i woła "o pac jakie ładne" miał rację

Gożdzikowa - wiejski ogród 11:54, 09 wrz 2021

Do góry
Basilikum napisał(a)
Basiu ale u Ciebie pieknie.
U mnie trawnik nie skoszony, chwasty wszedzie. Padalo przez caly lipiec i sierpien i wlasnie przestalo, mamy znow wielka kaluze w ogrodzie (kaczki sie ciesza) rabatka hortensjowa zalana i haba wypado mi epimedium moje kochane.
Teraz od kilku dni nie pada a ja nie wiem w co lapy wlozyc

napatrze sie na Twoje piekne fotki

Dziekuję Izabelo jak miło słyszeć takie słowa

Izo ,wspólczuję nadmiaru wody ....Roboty nadgonisz przy ładnej pogodzie

U nas piękna pogoda już tydzień,zaczyna robić się sucho muszę trochę podlac,przynajmniej hortensje.Brakuje mi czasu ,rano nie za bardzo mogę,wieczorem komary .Kuchennie trzeba trochę podziałać,dziś rozlewałam nalewke wiśniową i chyba pójde spac bo cosik za mocno się nawąchałamha ha

ogród (nie)Mocy 11:42, 09 wrz 2021

Do góry
ajka napisał(a)
Fajnie, że jesteś. Wkleiłam u mnie pysznogłówki w pełnej fazie rozwoju. Możesz sobie zobaczyć. A jak tam twoje?

Obiecane zdjęcie moich pysznogłówek- dzisiaj idą do ziemi.Oczywiście mam ich dużo więcej Ciekawa jestem jakie kolory będą miały...

Ogród Basi i Romka 11:12, 09 wrz 2021

Do góry
BASIA8 napisał(a)
Piękne widoki z ogródeczka.Mnie niestety nie udało się zrobić promocyjnych zakupów w L. Telefon z aplikacją został w domku. jechać 30km po telefon to przesada.Miło że Mnie odwiedziłaś. Buziaki.

No właśnie dzięki Tobie udało się z aplikacją kupić, bo pewnie bym przegapiła a czosnków chciałam sobie dokupić, ale to nie są te, które w tamtym roku kupiłam w O, te mają o wiele mniejsze cebulki, no ale zobaczę co z nich zawitnie

Takie udało się kupić

Pozdrawiam
April podbija las... 11:10, 09 wrz 2021

Do góry
April napisał(a)

Białe hortensje piękne, ale przebarwione równie piękne.
Misa rewelacyjna o każdej porze.
Świecznica w podobnej fazie, jak u mnie. Zawsze mam obawy, że nie zdąży przed mrozami.
Ogród Basi i Romka 10:57, 09 wrz 2021

Do góry
I w końcu świecznica zaczyna kwitnąć

Daleki od ideału..... 10:57, 09 wrz 2021

Do góry
Mąż przeniósł kran a ja działałam dalej. A to efekty, myślę że liliowce ucieszą się z miejscówki bogatej w wodę.
Ogród Basi i Romka 10:55, 09 wrz 2021

Do góry
Takie małe coś

Małymi krokami-Ogród Wioli 10:08, 09 wrz 2021

Do góry
Wiolka5_7 napisał(a)

No powiem ci, że przez cały czas oglądania zdjęć aż zapomniałam oddychać.
Bajeczne zestawienia, świetne wykonanie. Recepta na efekt ŁAŁ I MEGA i nie wiem co jeszcze
Ogród w remoncie 09:50, 09 wrz 2021

Do góry
Margerytka40 napisał(a)
Nareszcie mogę pokazać trochę kawałek po drugiej stronie ścieżki. Małymi kawałkami może do zimy uda się coś jeszcze zrobić. Czuję się jakbym Amazonię zdobywała, chwasty po kolana

Żeby nie było, że tak tylko mówię to tak to wygląda

E tam zaraz Amazonię miałam chwasty z półtora metra wysokości i dałam radę i nie tylko ja bo moje trawy tam rosnące też.
U mnie na suchym Red Baron nie chce rosnąć to na mokrym może da radę
Ogród w remoncie 09:45, 09 wrz 2021

Do góry
Nareszcie mogę pokazać trochę kawałek po drugiej stronie ścieżki. Małymi kawałkami może do zimy uda się coś jeszcze zrobić. Czuję się jakbym Amazonię zdobywała, chwasty po kolana

Żeby nie było, że tak tylko mówię to tak to wygląda

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną 09:31, 09 wrz 2021

Do góry

Chyba mamy wspólną cechę , pomysł - 1,2,3 i już realizacja. Idziecie jak burza.
Ogrodowe wariacje 09:30, 09 wrz 2021

Do góry
Drugie kwitnienie poszło zdecydowanie w biel Aspirin Rose cała w kwiatach, a taka była niepozorna

Ogrodowe wariacje 09:25, 09 wrz 2021

Do góry
Liczyłam na trochę większe cisy, trochę to potrwa zanim będą kostki

W Dolinie Muminków 09:08, 09 wrz 2021

Do góry
Ach te Nasze chciejstwa dziś polowanie rano na cebulowe szału niema zakupowego, ale coś upolowane w pracy rozlożyłam torebki i cieszę się do nich. Od razu inaczej się pracuje

Działka prawie w Borach Tucholskich 08:52, 09 wrz 2021

Do góry
kiedyś pani fryzjerka stwierdziła :"a to pan mieszka tam gdzie są te krzywe choinki" - chyba trafiła

na pierwszym planie po lewej choina kanadyjska Pendula chyba już jej nie wyprostuję bo ma bardzo kruche gałązki (te starsze)

obchód ogrodu zrobiony czas na śniadanie i kawę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies