Nie ściub kopytek na strasznie małe kawałeczki
Toż rosną nowe, jak mało masz, to doślę.
Nawet już po długim weekendzie mogę przywieżć ze wsi.
Chyba że poczekasz do września, to z peoniami przygalopują
Hej
Pozdrowienia z Grecji
Dzięki za info NT pogody. I info z bazarku hihi i mile słowa. Tak to dzwonek skupiony nn. Tess może na herbatke bym wstąpiła hihi jakie wyrzuty? To ja nie wstąpiła mimo możliwości...
Tutaj wieje strasznie morze jeszcze zimne ale woda w basenie ok. Fajnie ze plaże nie ogrodzone i można godzinke w lewo i w prawo pochodzić brodząc w morzu i ucieka jac przed falami
Pozdrowionka pa
Sąsiadka niech nie krzyczy, że karmisz ptaki. Powiedz jej, że kaczki też ptaki, a hurtem je wszyscy dokarmiają gołębie też..
Tesiu, co jest tutaj na obrzeżu rabaty? Lubię takie kuleczki mikrutkie, z daleka wyglądają jak mgiełka.
Zurawka earth engel jest do zapisania
O piwoniach też muszę wspomnąć, bo wzdycham do porcelanowych i białych... Czy to piękne NN czy znasz może odmiany?...
Citronelki dochodzą do siebie po długiej podróży znalazłam dla nich godne cieniste miejsce Gorzej z kopytem... chyb przesadziłam z rozdzielaniem na części pierwsze.... na razie chucham i dmucham.
Aniu, ja podczytujęw pracy (ale ciiiiiiiiiii).
Jednak pisać nie mogę, bo blokada wejść na fora (tak, tak, są takie firmy), zatem buziolka nawet wstawić nie mogę.
A dziękować Miło, że Ci się podoba.
Tak, jest pod cyprysikiem nutkajskim. Wielkim
Pewnie myślisz o swoim świerku?
Musisz uwzględnić fakt, że pod drzewm jest dość sucho, nawet kiedy pada.
Trzeba pamiętać o podlewaniu.
Mirko, tak do końca to jeszcze nie wiem, co z nimi będzie. One w zasadzie rosną w głupim miejscu i są za gęsto, bo to przed postrzyżynami był zaczątek żywopłotu
Pewnie część przesadzę.
Przed nimi dużo różności rośnie
Chyba jeszcze nie pokazywałam, że poczochrałam nieco rabatę z pseudo kulkami cisowymi.
Rzeczywiście nie są podwiązane. Ale z jednego dłuższego boku mają płot metalowy rozgraniczający nasz ogród, a z drugiej podpórki podłużne. W przyszłym roku muszę je jednak lepiej zabezpieczyć.
Buziam, Haniu
Dzwońce przyprowadzają młode do karmnika.
Sąsiadka na mnie krzyczy, że w lecie karmię ptaki