Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 21:43, 04 cze 2014

Magda, ta hosta ma na razie 1 listek Odezwę się za jakieś 3 lata hihi widziałam u Mariolki, przecudna jest!

Urlop tuż tuż Buziam!!

Ps jak możesz/możecie, będziecie mi co jakiś czas pisać czy pada/padało u nas i jaka temperatura? Będę bardzo wdzięczna
Kasya 21:50, 04 cze 2014

tutaj ci pisac ?
Nikita 21:51, 04 cze 2014

Wpisy meteorologiczne masz załatwione...będziesz na bieżąco
agatanowa 23:03, 04 cze 2014

Obejrzałam zdjęcia - ale masz pięknie!

A ten tu:
popcarol napisał(a)

to dzwonek skupiony chyba, ale jakąś nazwę ma? Bo jakby Ci jeszcze cos kiedyś zbywało, to ja też się piszę

to życzę braku upałów w domu, a upałów w miejscu wakacyjnym
Nikita 19:38, 05 cze 2014

Ponieważ nie ma Caroli to ja się u niej porządzę. Dziś czwartek, więc żeby tradycji stało się zadość…relacja z bazarku.
Pogoda dopisała więc było sporo straganów i dość dużo ciekawych rzeczy. Wypatrzyłam metalową podporę do róż w formie parawanu - dość duża (jakieś 140cm wys.), ażurowa i całkiem ładna, świetnie wyglądałaby z powojnikami. Było też palenisko ogrodowe …nie za duże, ale i cena niewielka…idealne pod czas chłodnych wieczorów ze znajomymi. Oglądałam także „zabytkową” pompę do wody (kiedyś w miastach na rynkach takie stały), fajna…mogłaby stać się oryginalną ozdobą ogrodu. Było też dużo szklanych kloszy…Carola takie lubi, na pewno by coś kupiła…

Carola miłego wypoczynku, a o ogródek się nie martw ...jest ciepło i właśnie od godziny pada…

Tess 22:56, 05 cze 2014

Karola, napisałam u siebie, ale masz i tu.

Białym cudem ja rządzę (no, połową)
A w Twoje zaglądanie przez mój płot już nie uwierzę
Ale cieszę się, że masz werbenkę. Miałam lekkie wyrzuty sumienia
Margarete 23:52, 05 cze 2014

Odpoczywaj kobieto, nie martw sie o ogeród, rosliny bez ciebie dadzą rdę, co najwyżej podrosna nieco........i one i niestety chwasty też.....ale co tam, wrócisz w pełni sił to raz dwa sie z nimi rozprawisz........
Udanego odpoczynku i wielu wrażeń !
Robertop 23:59, 05 cze 2014

Karola, udanego wyjazdu
popcorn 19:05, 06 cze 2014

Hej
Pozdrowienia z Grecji
Dzięki za info NT pogody. I info z bazarku hihi i mile słowa. Tak to dzwonek skupiony nn. Tess może na herbatke bym wstąpiła hihi jakie wyrzuty? To ja nie wstąpiła mimo możliwości...

Tutaj wieje strasznie morze jeszcze zimne ale woda w basenie ok. Fajnie ze plaże nie ogrodzone i można godzinke w lewo i w prawo pochodzić brodząc w morzu i ucieka jac przed falami
Pozdrowionka pa
Bogdzia 20:40, 06 cze 2014

Karolcia wypoczywaj i tęsknij do nas a jak wrócisz to i ja poprosze dzwonek jeśli jeszcze cos zostanie. Wprawdzie dostałam na spotkaniu ale Twój ma taki piekny kolor że też poproszę.