się nie mogę tego buszu doczekać, mam nadzieje że za 3-4 lata już do siatki podrosną, dziś mówiłam rano mojemu że darń tam zdejmę żeby kosiarką ich przypadkiem nie chlasną, to się dziwił po co
Agatko to napewno im nie szkodzi maja wtedy fajniejsza zwarta forme i sa gęściejsze zapytamy Marzenki kiedy ona swoje przycina ale wydaje mi sie ze wiosna
zapisałam
ja mam zwykłą jakąś, M się podobają kosodrzewiny i dostał w prezencie 5, jedną posadziliśmy przy bramie ale mam w przechowalniku ze 4 i gdzieś planuję je wsadzić, ale gdzie? i wolę, żeby nie rosły duże
daj zdjęcie swoich
ja już w zeszłym roku swoje skracałam, jakoś im to nie zaszkodziło
teraz też bym ciachnęła ale nie wiem kiedy, na jesieni czy na wiosnę?
Podziwiam Cie ja od kiedy mam suszarkę nic nie wywieszam. W dodatku mam psa z druga biała śmiercią i suszarka to wybawienie na czarnych ubraniach naprawde zachęcam
ja mam je wszędzie !!! chyba tyle to mi nie potrzeba, wczoraj zaczęłam pielić obok tui i część wyrwałam, myślę że one w tym roku nie zakwitną, bo cebulki mikro ale na przyszły to pewnie by kwitły Mam go posadzonego w dwóch miejscach, jak się tak rozsiewa to może trzeba wyrywać A i jeszcze mam mnóstwo siewek tego Hair