Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 08:30, 14 kwi 2016

katel napisał(a)
Cieszę się że Ci ruszył , może byś przyszła ochrzanić i mój Kwaśnodrzew żeby się pozbierał, bo też się ociąga . Serby śliczniusie i jak równiutko, one tak w trawie rosną?
Kasiu dziś będę darń ciągać jak nie będzie padać, wczoraj na szybko sadziłam bo były z gołymi korzeniami i mimo że były zadołowane w ogródku to się bałam że obeschną a to może w sobotę wpadnę go obstukać co? akurat ma padać
amelia_b 08:32, 14 kwi 2016

Kawa napisał(a)
hej Ami

ładne serby

no jak nie możesz ruszać łapkami to znaczy ze żyjesz
ciesze sie z miłorzęba i ambrowca
tez się ciesze że się ruszył nie jest źle,rączki muszę sprawne mieć i paluszki żeby pykać w klawiaturę
AnnaCh 09:15, 14 kwi 2016

Amelka, serby śliczne Powiedz mi w jakich odległościach od siebie i od płotu sadziłaś?
Cieszę się z Tobą, że drzewa jednak ruszają
lojalna_ 09:21, 14 kwi 2016

Serby szybko rosna bedzie busz
Dobra wiadomosc ze ruszył a ja tak patrze na moje dęby i tez na wdechu koło nich chodze
iwka 09:26, 14 kwi 2016

kurcze, super te serby, szkoda że się nie zgadałyśmy wcześniej też bym wzięła

dzwoniła kobitka dzisiaj i nie ma na razie montany, w czerwcu będzie. Nie kazałam jej zwracać pieniędzy, może zasilę jeszcze swój budżet to dokupię sobie jeszcze coś czy za późno i nie chcesz już?
Makao_J 11:00, 14 kwi 2016

Jakie fajne te serby. Gęściutkie takie
amelia_b 11:15, 14 kwi 2016

AnnaCh napisał(a)
Amelka, serby śliczne Powiedz mi w jakich odległościach od siebie i od płotu sadziłaś?
Cieszę się z Tobą, że drzewa jednak ruszają
Aniu od płotu 1,05 m a od siebie 1,30 m, mam nadzieję ze w miarę, czytałam na wątku o serbach jak Szefowa pisała że ona na szpalery co metr sadzitez się cieszę, na wschodzie zawsze zimniej mogłam się domyślić że trochę później ruszą
amelia_b 11:18, 14 kwi 2016

lojalna_ napisał(a)
Serby szybko rosna bedzie busz
Dobra wiadomosc ze ruszył a ja tak patrze na moje dęby i tez na wdechu koło nich chodze
się nie mogę tego buszu doczekać, mam nadzieje że za 3-4 lata już do siatki podrosną, dziś mówiłam rano mojemu że darń tam zdejmę żeby kosiarką ich przypadkiem nie chlasną, to się dziwił po co
amelia_b 11:20, 14 kwi 2016

iwka napisał(a)
kurcze, super te serby, szkoda że się nie zgadałyśmy wcześniej też bym wzięła

dzwoniła kobitka dzisiaj i nie ma na razie montany, w czerwcu będzie. Nie kazałam jej zwracać pieniędzy, może zasilę jeszcze swój budżet to dokupię sobie jeszcze coś czy za późno i nie chcesz już?
he he zgadałyśmy się już montana może być i w czerwcu, zanim doorenbrosów się doczekam to trochę czasu minie
amelia_b 11:21, 14 kwi 2016

Makao_J napisał(a)
Jakie fajne te serby. Gęściutkie takie
gęściutkie, malutkie