Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Coś jeszcze, coś więcej... 11:24, 13 cze 2016

Do góry
To jeszcze to dopytamy czy się wysiewa.
Zielonym od linijki - ogród Ivony 11:22, 13 cze 2016

Do góry
ivo napisał(a)

Efekt chodzi Ci o same graby czy całośc tej rabaty ? Graby chcę wyprowadzić tak jak u Tusiawki :

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4039-ogrod-pod-trzema-debami?page=63

A całość rabaty to :
w pierwszym rzędzie są już posadzone buksy w hakone i runiance a wtyłach te 3 graby będą podsadzone 3 rzędami molinii moorhexe.
zapowiada się cudnie.
Coś jeszcze, coś więcej... 11:22, 13 cze 2016

Do góry
malkul napisał(a)
Jeszcze apropo filaretki to czy cały sezon wygląda ładnie i jak długo kwitnie i czy tylko słońce

Gosia, podłapałyśmy fascynację tą samą rośliną, też już się na nią zaczaiłam

To co Sebo, czekamy do czwartku na fotki
Zielonym od linijki - ogród Ivony 11:21, 13 cze 2016

Do góry
Rośnie ?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:16, 13 cze 2016
Do góry
malkul napisał(a)
Justynie ja nie mam dzwonków.

acha to ja o cudaczki pytam

https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=1670

Coś jeszcze, coś więcej... 11:15, 13 cze 2016

Do góry
Jeszcze apropo filaretki to czy cały sezon wygląda ładnie i jak długo kwitnie i czy tylko słońce
Coś jeszcze, coś więcej... 11:13, 13 cze 2016

Do góry
Jakie wysokie masz te filaretki .?
Typografia ogrodu 11:11, 13 cze 2016

Do góry
Nad Bałtykiem jeszcze pustki czy już tłumy. ?
Anna i Ogród 11:08, 13 cze 2016

Do góry
Teraz masz bardziej blond włoski niż na avatarku
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:52, 13 cze 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Ja też chcę żebyś coś pokazała. Cokolwiek, bo wszystko piękne
ups na razie bez szans na fotki Kasiu.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:50, 13 cze 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)
jak tam dzwonki dalmatyńskie? pokaż stan na teraz ...plissss....bo się mi przypomniały
Justynie ja nie mam dzwonków.
Moja "przyziemna" :) pasja 10:25, 13 cze 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Lawenda boska.ciekawe czy moja juz kwitnie?
haha to zastanawiamy się nad tym samym.
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 10:23, 13 cze 2016

Do góry
siakowa napisał(a)

ta po lewej to jedna kępa! tam po prawej dalej sa chyba 4
świetnie to wygląda
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 10:19, 13 cze 2016

Do góry
Dubel. Mam fatalny zasięg.
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 10:19, 13 cze 2016

Do góry
siakowa napisał(a)

ja mam z górki całą działkę woda widać gdzie ucieka i na dodatek patelnia pełna....trawnik w 2 dni zrobił się z zielonego kremowy ale musze się uderzyć w pierś ze już z 2 tygodnie wołał o papu...pewnie dałby sobie rade gdyby został zasilony

rozplenica Ci kwitnie ????
niestety nie wiem jestem z dziećmi w sanatorium na diagnostyce przez tydzień.
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 07:42, 13 cze 2016

Do góry
malkul napisał(a)
Jazz u mnie np jest problem z trawnikiem w takich dwóch mijscach gdzie miałam słabo przygotowaną ziemię. Tam się robią mi suche żółte placki

ja mam z górki całą działkę woda widać gdzie ucieka i na dodatek patelnia pełna....trawnik w 2 dni zrobił się z zielonego kremowy ale musze się uderzyć w pierś ze już z 2 tygodnie wołał o papu...pewnie dałby sobie rade gdyby został zasilony

rozplenica Ci kwitnie ????
Tu ma być ogród :) 23:03, 12 cze 2016

Do góry
malkul napisał(a)
no popatrz może się dziś mijalysmy na ulicy.

może w sumie dużo spacerowaliśmy i jakie tam mają gigantyczne rododendrony. Jeden zajmował prawie cały przedogródek i był pawie tak wysoki jak dom. Mój mąż się zawsze z nich śmieje że to takie ogrodowe dinozaury (bo mu się tak nazwa kojarzy).

Wesele super a sala była przystrojona białymi ostróżkami każdą ponad metr kwiecia przyleciały z Holandii były boskie.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:53, 12 cze 2016

Do góry
Basillkum gdy ja tyram w ogrodzie, dom ogarnia córka , ja kuchnie i kurze ona odkurza i myje podłogi, jakos dajemy ardę. M robi zakupy i gotuje

Małgosik w ogrodzie botanicznym kwitna Globemaster. Z tymi cyckami to chyba przesadziałm. Mam jednego i tez niski

Lorka wypasione austinki tyle niestey kosztuja... Mówie oczywiscie o wypasionych sporych okazach, ktore juz w danym sezonie bedą obficie kwiatnąć

Beata - pozdrawiam, chyba sobie nozki dzisiaj opalilas?

Filemon - kupiłam ostrózki białe Excalibure pure white, sztuk 2....

Matka - roze są cudowne, zapachu nie czujesz przez ekran

Malkul - stozek wielkolud przez dw lata odchorowywał wyrwanie go z korzeniami z ogrodu tesciowej. Niemal go nie ciełam. Dopiero teraz widac ze zaczyna zyc nowym zyciem

Alinak - tak sie zdenerowowałam meczem, ze do mało paznokci nie ogryzłam!!! Obili ich do cna a Lewemu nie pozwolili postrzelać...

Sylwia tak to sesleria jesienna. Piękni bedzie z limelight wygladac. Moja ma niemal dwa lata

Polinka - uwielbiam Euro i MŚ rzuciłam tez szlauf a wkoło okna pootwierają is lochach emocje u sasiadow

Juzia - heufleriana nie wylata tylko bedzie z flanki na flanke, ale pewnie dopiero jesienia.. Za duzy misz masz z trzema rodzajami seslerii...

Kasya dziekuje Podlalas? Ja sobie wczoraj przy wykopywaniu bergeni znów głowny przewód od wody przy trawniku przecięłam. Zmyło mi nad ranem cała kore na tarwnik....wyrzucę te łopate fiskarsa bo po 6 latach ostra jak brzytwa!

Oliwka - wracam chwilowo do ostrozek bo mam nerwa na te masę zieleni. Tylko nich sie przechyla po deszczach to utne przy ziemi. Denerwuja mnie z tym pokładaniem i dziczeniem, miłości forever nie bedzie. Czekam az w tym miejscu zakwitna hortensje bukietowe i wyleza miskanty...

Lorka łubiny NN nawet nie zamierzam zgłębiać ich nazw gatunkowych, jednoroczne a własciwie jednomiesięczne u mnei beda. Na dodatek kupiłam białe w pąku a rozwijają sie zołte....

Jolanka ja juz tne od tygodnia i jeszcze kolejny tydzien przede mna....

Lwk4 naparstnice to nawet u mnei po zimie rok temu nie drgnęły. Obrażona na nie jestem. Ogladam je tylko na Chelsea

Tu ma być ogród :) 22:43, 12 cze 2016

Do góry
malkul napisał(a)
Co za jeżówka ci już kwitnie ? Śliczna masz to ogrodzenie. Zawsze mi na niego ślina leci.

Mi też ślina leci za każdym razem jak je widzę
Edytko, ślicznie szałwia Ci kwitnie, a Artemis cała zapączkowana
Cały ogród przepiękny
Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię 22:26, 12 cze 2016

Do góry
malkul, miło mi odbierać komplementy od właścicielki TAKIEGO ogrodu

warzywnik zarósł wszystkim.. i warzywami i chwastami znów... dlatego go nie pokazuje.. może w tym tygodniu uda nam się zakończyć jego temat...zobaczymy

z robalem walczyć będę chemią bo inaczej chyba nie da rady... tylko czym.... dam eMowi misję na poniedziałek
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies