Do tego 20 worków ziemi i trzy nawozy jesienne. Tulipanów sadzę mało bo to jednoroczne, żonkile zjada mucha ale jeden raz zawsze zakwitną a krokusy to mój alkohol, muszę kupic szczególnie Ruby Giant choc nie wiem gdzie posadzę.
To nie jest Smaragd, ale powodem całego zła jest ten wstrętny plastik jai kim zafundowałeś, to po prostu masakra tak zabijac rośliny. Usuwaj, a jeśli nie usuniesz to nie pytaj co jest powodem gnicia korzeni
Oprysk tu nic nie pomoże bo to twoja wina i szmaty plastikowej.,
Prośba o pomoc , w ciągu 3 dni liście mojej brzozy youngii zaczynają usychać , każdy jeden w podobny sposób . Brzoza rośnie w betonowej donicy . Czy macie jakiś pomysł co to może być ? Nie widać szkodników . Może po prostu za mało wody ?
Koleusy przepiękny. To bardzo dekoracyjna roślina. W zeszłym roku miałam swoje, w tym od Anabell wyrosły takie wysokie sięgają mi prawie do pasa.
Wiosna zasieje swoje inobsadze cały ogród bo są piękne.
Aniu piękne dalie, też mam, ale już pewnie ostatni rok za wyjątkiem Franca Kafli i jeszcze takiej ciemnofioletowej. Nie mam cierpliwości do nich z wiązaniem. Niektóre u mnie wyrosły po 2 metry.
Przez te deszcze wszystko rośnie na szczęście piękna cieplutko pogoda.
fenkuły kwitną nie zawiązały bulwy wiążą nasiona
karczochy tej odmiany chyba znowu nie zdążą wykwitnąć
za to ta mimo podgryzienia łodyg przez ślimaki i zasychania stara się kwiat wydać