Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Wilczy ogród 21:54, 04 gru 2021

Do góry
Waclaw napisał(a)

Madziu, kolejna umiejętność: wianki.
Bardzo mi się podoba

Wacław dziękuję choć taki ubogi trochę dopiero się uczę je robić

Wilczy ogród 21:53, 04 gru 2021

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Już choinka ubrana??? Szybka Jesteś Dekoracje cudne. Ja nie mam wianka, ani dekoracji i stwierdziłam, że w tym sezonie dekoracji nie będzie bo by głupio przy tym mule wyglądały

Sylwia już ubrana ....ten tydzień zaczynam maraton pracowy ,więc korzystam z wolniejszych dni
pięknie wyczesałaś Leosia
Buziaki
Wilczy ogród 21:52, 04 gru 2021

Do góry
Basieksp napisał(a)
Fajne dekoracje porobiłaś najbardziej podoba mi się wianek i krasnale i okna już umyte, oj tego zazdroszczę, muszę się zabrać za swoje , a tak tego nie lubię

Basiu okna schlapane deszczem trudno .....nie wiem ,czy jeszcze raz mi się uda je umyć przed Świętami .....
Dziękuję za pochwały i Wszystkiego Naj naj imieninowo Buziaki
Wilczy ogród 21:51, 04 gru 2021

Do góry
Gosiek33 napisał(a)
Ależ ozdób nazbierałaś

Powrót do dzieciństwa

Gosia przez 5 sezonów miałam stonowane w bieli i srebrze na elegancko teraz odmiana
za oknem ponuro ,w górach już trochę śniegu ....trzeba sobie trochę pokolorować świat

Wilczy ogród 21:50, 04 gru 2021

Do góry
Mgduska napisał(a)
Ależ masz bogate dekoracje Uwielbiam świąteczne wioski, wiesz, że ja w tych wszystkich marketach budowlanych stoję przed tymi wszystkimi cudami i gapię się jak dzieciak na maleńkich ludzików kręcących się w kółko na plastikowych lodowiskach, albo zjeżdżających w kółko z górki Fascynujące są takie mini-światy

Magda dziękuję bardzo daleko mi do takich idealnych instagramowych dekoracji ,ale to co mam też cieszy oko
moja wioska jeszcze uboga -co roku coś tam do niej będę dokupywać

Wilczy ogród 21:49, 04 gru 2021

Do góry
Wiolka5_7 napisał(a)
Madziu śliczne dekoracje poczyniłaś ja też powoli się przymierzam ,w końcu mamy grudzień... Z donic trzeba wrzosy wysadzić,wianek zrobić...czekam na zamówione rzeczy i biorę się...

Wiola dziękuję Kochana codziennie coś tam dokładam jeszcze - a wrzosy zostawiłam przy domku ogrodnika ,bo żal mi jeszcze wyrzucić

Wilczy ogród 21:49, 04 gru 2021

Do góry
Helen napisał(a)
Tęcza o tej porze roku przecudna i ogród tak pięknie doświetlony.

Mocno świątecznie już się u Ciebie zrobiło, fajne te klimaty. Trzeba rozświetlać szaro burość za oknem.

Helen dziękuję za pochwały codziennie coś tam dokładam do tych moich dekoracji ,by tą szaroburość rozweselić troszkę

Mój 4 arowy azyl... 21:48, 04 gru 2021

Do góry
Basiu, zdrowia życzę i jeszcze raz zdrowia!

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 21:30, 04 gru 2021

Do góry
Wisła po nasze stronie, a widok mamy na Nieszawę

Wśród brzóz i dębów 20:40, 04 gru 2021

Do góry
Kochana w takim razie życzę głównie dużo zdrówka i mało kłopotów
Mój 4 arowy azyl... 20:26, 04 gru 2021

Do góry
Basieńko, z okazji imienin życzę Ci samych słonecznych dni, wielu ogrodowych radości, no i przede wszystkim dużo, dużo zdrowia.
Buziaki, także od Andrzeja.
Wśród brzóz i dębów 20:10, 04 gru 2021

Do góry
Dziewczyny, dziękuję Wam za pamięć, życzenia i odwiedziny. Nie starcza mi czasu na częste bywanie na forum, ale zaglądam tu czasem z doskoku. Mam trochę zaległych fotek z lata i jesieni, myślę, że będą w sam raz na długie, zimowe wieczory.
Uważajcie na siebie, bo u nas covid ostro przejechał się po rodzinie i znajomych, tak, jakby mało było innych problemów ze zdrowiem.
Pozdrawiam Was serdecznie i wszystkim dużo zdrowia życzę.

Sałatka pokrzywowa 19:27, 04 gru 2021

Do góry
Energia mnie rozpiera, znów mogłam popracować w ogrodzie - to jest radość - a przede wszystkim zobaczyć ogród w świetle dziennym Zdaje się, że zbliżam się do końca robót ogrodowych w tym sezonie

To, co robiłam dzisiaj, nazwałabym ogrodnictwem eksperymentalnym, dotąd nie zdarzyło mi sią sypać kopczyki na śnieg. Ogród wygląda jak po grasowaniu kretów, ale ja kopcowanie róż mam odhaczone

Sałatka pokrzywowa 19:10, 04 gru 2021

Do góry
Wiadomość dnia jest taka, że pierścionek SIĘ ZNALAZŁ

Słońce wzeszło, śnieg stopniał. Przechodzę NIEWIEMKTÓRYRAZ obok schodów wejściowych do domu (teraz powinnam napisać - gdy wtem!) - patrzę, leży Na bruku, w pobliżu rabatki, z której wyjmowałam dalie. Lekko zjajowany, ale M. już go naprostował
Rano przeszłam cały ogród z nosem przy ziemi, ale ponieważ śniegu było sporo, doszłam do wniosku, że to stracona sprawa.

Dziękuję więc wszystkim życzliwym myślom kierowanym w moją stronę, hu hu, bardzo się cieszę, wiecie jak to jest - są rzeczy, których się nie chce zastępować innymi
Dla Was mój niezniszczalny listopadowo - grudniowy bukiet

Ogród z koniczynką 18:57, 04 gru 2021

Do góry
Zima z wielkimi poduchami śniegu
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 18:31, 04 gru 2021

Do góry
Jolu to są pokrzepiające wieści i tego się trzymajmy.
na te wydłużające się dni cieszę się szczególnie ze względu na doniczkowe, nie będą się tak męczyć

Trochę radosnych kolorów z październikowej wyprawy nad Wisłę

Ranczo Szmaragdowa Dolina II 18:17, 04 gru 2021

Do góry
Taki jestem ładny po wyszczotkowaniu, teraz jeszcze byle do wiosny i futro wycięte z dredami odrośnie to będę puszysty

Ogród Basi 18:10, 04 gru 2021

Do góry
basia3012 napisał(a)

Dzięki Basiu

Widzisz o to mi chodziło czy po przycięciu one odrastają z boku. Widać na pierwszej focie w środku że tak tam są odrosty boczne. Ja co drugi rok łamałam nowe przyrosty to dużo roboty. A tak wzięłabym nożyce elektryczne i rachu ciachu.

Oglądam twój ogród i tak wszystko uporządkowane czysto u mnie to bałagan
Basiu widzę, że masz podłączona grzałkę do oczka i przerebel styropianowy.
Ja nie mam bo oczko mam głębokie więc ryby zimy przeżywają ale mam przerębel

Chętnie przygarnę ciemierniki.
Ogród Basi i Romka 17:25, 04 gru 2021

Do góry
Judith napisał(a)
Aaaaaaale piękne! Jak to zrobiłaś? No i chyba spory mróz był, skoro tak pięknie zamarzły formy .

Pomysł podpatrzyłam u Dorotki, chyba w zeszłym roku podobne robiła a robiłam tak, dno butelki, coś do ozdoby, na środku jakiś mniejszy pojemnik na podgrzewacz, niektóre przykleiłam taśmą by nie wypływały inne podtapiałam, i hmm, mrozu dużego u nas nie ma, ale mam zamrażalnik

Zdjęcie podgladowe

Zacisze Alicji 17:03, 04 gru 2021

Do góry
Alija napisał(a)
U mnie śniegu jeszcze nie ma chociaż już grudzień, ale mróz w nocy jest, na szczęście niewielki.

Bosko!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies