Magara
23:46, 17 lut 2022

LIDKA, Judith, Ewa-Anda - Tar wrzuciła linka do TARciowych a Hania do angielskich 
Jola - zdrowego rozsądku zakupowego nigdy dość - rękawice i mączka bazaltowa idą w parze
Lucy - jak ja Cię z tymi lateksami i dopasowaniem rękawic rozumiem
Chyba już pisałam, jak się powtórzę to trudno, ale do drobnych prac czucie jest mi potrzebne
Dlatego ubolewam trochę, że i w tych TARciowych mi pielenie nie wyjdzie
Haniu - mój budżet ogrodniczy już poległ, ale wmawiam sobie, że rękawic nigdy dość a teraz mam zapas na lata całe
A z tymi odciskami to szczera prawda
Był czas kiedy jedynym narzędziem w moim ręku było pióro, dopóki działki nie miałam nie wiedziałam co to grabie - jak się dowiedziałam - odciski momentalnie miałam
Te poduszeczki faktycznie są niezłym amortyzatorem, Królowa wie co popiera 
Ale ten link to do angielskich "plebejskich" (ale poduszeczki też mają)
"Królewskie" są jeszcze droższe ale bardziej malownicze
Dostałam pierwszą parę w prezencie, sama bym sobie kolejnej nie kupiła bo jednak jakieś granice rozsądku rękawicowo-finansowego mam zachowane
A z tym mężem co szedł po błocie, w deszczu, opatulony po kokardę, z kotem do towarzystwa, żeby tylko rękawice ukochanej małżonce dostarczyć - no masz rację, widzę spota reklamowego z tego materiału

Jola - zdrowego rozsądku zakupowego nigdy dość - rękawice i mączka bazaltowa idą w parze

Lucy - jak ja Cię z tymi lateksami i dopasowaniem rękawic rozumiem

Haniu - mój budżet ogrodniczy już poległ, ale wmawiam sobie, że rękawic nigdy dość a teraz mam zapas na lata całe

Ale ten link to do angielskich "plebejskich" (ale poduszeczki też mają)

A z tym mężem co szedł po błocie, w deszczu, opatulony po kokardę, z kotem do towarzystwa, żeby tylko rękawice ukochanej małżonce dostarczyć - no masz rację, widzę spota reklamowego z tego materiału