Ogródkowy chaos u monitki
21:15, 30 paź 2013
Hej Madzia
etykietki sobie zostawiam bo pamięć zawodna i czasami rudno sobie przypomniec co sie posadziło 
Joasiu cieszę się że się znalazłaś, odpozdrawiam
Karola to jest zwykła szałwia lekarska. Lubię ją ale muszę ją w przyszłym roku trochę ograniczyć bo ekspansywna jest. Ona taki kolor utrzymuje praktycznie przez cały rok i fajnie zdobi jak wszystko dookoła łyse
Bogdziu kochana jak miło że zajrzałaś bo tak się zbierałam żeby napisać do Ciebie że aż mnie uprzedziłaś
Rh o których mowa to Fantastika. Masz je może? Tak wybrzydzałam z zakupem, szukałam i szukałam że wreszcie zmęczona tym wszytkim kupiłam właśnie te. A potrzebowałam czegoś podobnego kształtem do Pahjolas Daughter kóre mi poleciłaś. Teraz widze że Fantastika różni się od niej kolorem liści, zwijaniem się liści i chyba niestety pokrojem. A tak mi zależało na podobnym pokroju...no ale trudno.
Myślę że jednak zgubił te starsze liście bo odpadło to co miało odpaść i jest spokój. Góra czyli te młode przyrosty (dosyć długie i wybujałe) są w idealnym stanie.

Joasiu cieszę się że się znalazłaś, odpozdrawiam

Karola to jest zwykła szałwia lekarska. Lubię ją ale muszę ją w przyszłym roku trochę ograniczyć bo ekspansywna jest. Ona taki kolor utrzymuje praktycznie przez cały rok i fajnie zdobi jak wszystko dookoła łyse

Bogdziu kochana jak miło że zajrzałaś bo tak się zbierałam żeby napisać do Ciebie że aż mnie uprzedziłaś

Myślę że jednak zgubił te starsze liście bo odpadło to co miało odpaść i jest spokój. Góra czyli te młode przyrosty (dosyć długie i wybujałe) są w idealnym stanie.