Karolina a ja czekam wreszcie na bloga podróżniczego. Teraz myślę o Tajlandia Wietnam Kambodża i nawet nie wiem gdzie Twoje informacje nt temat odnaleźć...
W biedrze były narcyzy cheerfullness ale ostatnia doniczke tylko kupiłam a po krokusach zostały tylko cenowki....
To kiedy mamy trzymać kciuki za ten egzamin?
Jeśli maja średnicy 3 m tzn ze przy promieniu 1,5 M po wielu latach mogą sie stykać. Te wiśnie sa najpiękniejsze gdy się je delikatnie strzyże. Obserwuje jedna taka i ma koronę 3 M chyba po 10 latach. Pisałam moja sadzona w listopadzie 2010 nie ma nawet 1,5 M
Jedna mi nijak nie pasuje na tej rabacie
Ewa ale ty zmierz te rabate bo mi na 6 M nie wyglada....
Przy 6 M zmieszcza ci sie dwie sadzone od brzegów w odległości 1,5 M czyli pomiędzy pniami będzie 3 M. Ale Ty sprawdź 3 razy czy M po bokach nie npbędzie zawadzał, bo wtedy pozostanie ci jakis formowany grab lub buk lub coś o strzelistymi pokroju
Małgosiu a dlaczego Beatlesów nie tniesz niemal na jeża wiosna? Gdzieś o tym czytałaś czy to intuicja? Moje Montany ciachałam na jeża i dobrze wyglądały
Dorotka do których wysokich? Bo ja mam duuuuzo donic, w tym wysokich chyba z 4 rodzaje....
Stokrotki jesli nadejdą mrozy padna ale zawsze mozna je do domu lub garazu schowac. Odpowiednic czas na stokrotki to marzec..