Pięknie wylazły z ziemi cebulowe u mnie co najwyżej ja wychodzę a lawenda owszem zachwyca ale tylko u Ciebie, no jeszcze Magnolii też jakaś taka piękna.
Małgosiu a dlaczego Beatlesów nie tniesz niemal na jeża wiosna? Gdzieś o tym czytałaś czy to intuicja? Moje Montany ciachałam na jeża i dobrze wyglądały
aaaaa - w pierwszej chwili myślałam, ze piszesz o teściowej
Kończąc temat mebli - oryginału nie kupię głównie dlatego, że nie mam pewności, że meble będziemy używać. A głupio jednak, aby w ten sposób wyrzucić 15 tyś. Pewnie stanie na podróbce... Wróć - inspiracji Tyle tylko, że te inspiracje nie wyglądają na zdjęciach tak fajnie jak meble malkul. Więc albo meble nie tak piękne albo zdjęcia nie tak dobrze zrobione
Dziękuję bardzo za odzew i chęć pomocy - piękne jest to na ogrodowisku, że pojawia się osoba znikąd i może liczyć na wsparcie i życzliwe odpowiedzi
Zaś wracając do ogrodu gospodyni wątku:
Piękna ta Twoja lawenda. Moja jakoś nie chce uzyskać tak zwartych półkuli. Pewnie przez to, ze pozwalam jej na drugie kwitnienie w sierpniu i zawsze za późno obetnę przed zimą. A Twoja zwarta, zdrowa i nawet w lutym zachwyca