Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lilie"

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 09:40, 24 lip 2014

Do góry
admete napisał(a)
Ja dalej się wczasuję
Mam jeszcze gości, ale już w liczbie 1+1 więc z koleżanką ogarniamy towarzystwo, ale cały czas jeździmy
Na ogród nie mam czasu .
Wczoraj tak na szybkiego zrobiłam parę fotek przez okno .

Dzisiaj miałam znaleźć czas na sesję i wyrywanie chwastów.......ale czy pogoda pozwoli???.........leje od rana a i prognozy nie ciekawe

Pokażę moje lilie na żółtej, kupione na targach z dziewczynami - które miały być czarne!!!!! #%$^%&%*^*^(%^&^@#%#!%!$!@$!#@^

A to nie o pręcikach była mowa że mają być czarne? No albo chociaż końcówki pręcików?
Ehhh nie lubię takich niespodzianek.
W tym roku mam kilka lilii, pachną rewelacyjnie, ale chyba za rok zagoszczą u mojej mamy bo za krótko kwitną i są za bardzo badylowate.

Natomiast rudbekie i limki - superaśne! aż można się do nich pouśmiechać.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 09:01, 24 lip 2014

Do góry
Madziarzeszow napisał(a)
Piękne zdjęcia jak zwykle , a spotkanie cudne Lilie wodne rzucają urok na mnie u każdego w wątku rewelacja

Madziu, lilie wodne sa po prostu urzekające.....każdego oczarują

Lubię wszelką roślinność nadwodną

Moja działka. 08:44, 24 lip 2014

Do góry
Piekne masz lilie Bogusiu, dalam zdjecie u siebie horti Bobo Pozdrawiam
Starorzecze na górce 08:44, 24 lip 2014

Do góry
Ale masz cudne Rh! I lilie! I róże!
pozdrawiam!!
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 07:43, 24 lip 2014

Do góry
Piękne zdjęcia jak zwykle , a spotkanie cudne Lilie wodne rzucają urok na mnie u każdego w wątku rewelacja
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:42, 24 lip 2014

Do góry
Ja dalej się wczasuję
Mam jeszcze gości, ale już w liczbie 1+1 więc z koleżanką ogarniamy towarzystwo, ale cały czas jeździmy
Na ogród nie mam czasu .
Wczoraj tak na szybkiego zrobiłam parę fotek przez okno .

Dzisiaj miałam znaleźć czas na sesję i wyrywanie chwastów.......ale czy pogoda pozwoli???.........leje od rana a i prognozy nie ciekawe

Pokażę moje lilie na żółtej, kupione na targach z dziewczynami - które miały być czarne!!!!! #%$^%&%*^*^(%^&^@#%#!%!$!@$!#@^

Działka wkoło Lubczyka :) 22:40, 23 lip 2014

Do góry
kitek81 napisał(a)
Ta mi się podoba, szkoda, ze jak słonce swieci, to kiepsko widzę, jak zdjecie robię, wiec tak jest trochę ucięta

Kasiu nadrobiłam zaległości,ależ się dzieje u Ciebie!
W zachwyt wprawiły mnnie te lilie,a zdjęcie z Twoimi przetworami znowu wywolały mój podziw dla Ciebie i samokrytykę u siebie-ja jeszcze nie mam ani jednego słoiczka-niczegoale może jeszcze zdążę coś zrobić.
Pozdrawiam serdecznie Udanego urlopu życzę
Rododendronowy ogród II. 22:34, 23 lip 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

U mnie też brakowało deszczu ale dzis juz nie brakuje. Wczesnym popołudniem padał grad a potem deszcz i teraz też juz pada i grzmi w oddali . Grad był duży i zniszczył kwiaty w ogrodzie a szkoda bo lilie pieknie kwitły i liliowce i floksy zaczynały . Tak wygladał grad.

Bogdziu współczuję Tobie i roślinkom, bym się zapłakała nie wiem czy pocieszę kwiatkiem ale zosatwię Sir Lancelotateż po deszczu

Mój 4 arowy azyl... 22:23, 23 lip 2014

Do góry
Rozkwitły kolejne i ostatnie moje lilie

Siedlisko na Podlasiu 22:10, 23 lip 2014

Do góry
grazyna_olszewska napisał(a)
Pracowity był wczorajszy dzień a oto efekt jeszcze trzeba to fajnie zagospodarować

I materiał na kolejną ławeczkę

Grażynka jak miło spaceruje się u Ciebie po Twoim obejsciu,płotek-super bardzo mi się podoba,nie mówiąc już o uroczym wnusiu(też bym takiego chciała)i o roslinkach,zwlaszcza te czerwone lilie na białych kamyczkach-ależ mają energetyczny potencjał!
Pozdrawiam serdecznie
Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek 21:44, 23 lip 2014

Do góry
danuta_szwajcer napisał(a)
Oj jak fajnie, ze jestes) Koniczynke mam taka sama wiec sie nie przejmuj Ale masz piekne lilie, dojrzalam cudna budleje biala, ale motyli zapewne duzo na niej? Portulake tez bardzo lubie a ona lubi sloneczko bardzo, taka ladna masz z siewu?? No i te Twoje cleome piekne Rabata z limkami cudna Ciesze sie, ze pielgrzymka udana i jestes zadowolona Pozdrawiam Martus

Danusia ja u Ciebie a Ty u mnie
Budleja rzeczywiscie pięknie się rozrosła,a posadzilam ją w tamtym roku,motylki na niej buszują gromadnie-przesympatyczny widok A portulakę mam z siewu i kwitnie jak szalona ale tylko w słoneczne dni-to jest jej wielki minus,ale i tak daje duzo radochy
A cleome w każdym roku mam inne,w tym jestem zdziwiona tym ze wszystkie są w jednym kolorze.
Danusia bylam u Ciebie-ale cudo tworzysz!
Pozdrawiam serdecznie
Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek 21:14, 23 lip 2014

Do góry
Oj jak fajnie, ze jestes) Koniczynke mam taka sama wiec sie nie przejmuj Ale masz piekne lilie, dojrzalam cudna budleje biala, ale motyli zapewne duzo na niej? Portulake tez bardzo lubie a ona lubi sloneczko bardzo, taka ladna masz z siewu?? No i te Twoje cleome piekne Rabata z limkami cudna Ciesze sie, ze pielgrzymka udana i jestes zadowolona Pozdrawiam Martus
Liliowo i kolorowo:) 20:41, 23 lip 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)
Taka wielka vanilka po trzech latach??????? Matko i córko, mam nadzieję, że moje takie wielkie nie urosną, miejsca nie będą miały na tyle...jak nisko je tniesz na wiosnę Danusiu?

Lilie faktycznie mamy te same Lubię tę wielką z żółtym środkiem, takie kwiaciory ogromne ma i pachnie cudnie

Danusiu może być pasowało do mnie przyjechać w ten długi weekend sierpniowy? W sobotę na przykład? Albo tydzień wcześniej? Kiedy?

Pozdrówka

Tne nisko Kasiu, tylko wyprowadzilam troche na drzewko bo przejscia bym nie miała. Co do przyjazdu to Kasiu nic nie moge zaplanowac na 100% w mojej obecnej sytuacji, dam Ci znac jezeli juz to blizej 15 bo mam miec wnusie do 10, ale wszystko zalezy od stanu zdrowia, spawnosci bo teraz mama jest w szpitalu i nie wiem co bedzie i jak to bedzie dalej bo jeszcze ja tam połamali, krętacz w biodrze... ech brak slow i tyle...
Liliowo i kolorowo:) 20:32, 23 lip 2014

Do góry
anna_g napisał(a)
Ale u Ciebie pięknie liliowo i widzę, że żeliwny garniec zyskał zawartość A te horti to giganty są...

Oooo bedzie komu robic zdjecia)) Lilie juz przekwitaja bo upal za duzy a teraz deszcz...
Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek 19:30, 23 lip 2014

Do góry
grazyna_olszewska napisał(a)

Kwiaty w deszczu tez są piękne lilie sliczne rózyczka z łezką cudeńko
Miłej pielgrzymki wygodnych butów i pięknych widoków po drodze

Grazynka dzięki za miłe słowa odnośnie kwiatuchów a i życzenia wszystkie Twoje sie spelniły-pielgrzymka była miła,buty wygodne,a widoki chwytające za serce.
Pozdrawiam baaardzo serdecznie
Rododendronowy ogród II. 19:28, 23 lip 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

U mnie też brakowało deszczu ale dzis juz nie brakuje. Wczesnym popołudniem padał grad a potem deszcz i teraz też juz pada i grzmi w oddali . Grad był duży i zniszczył kwiaty w ogrodzie a szkoda bo lilie pieknie kwitły i liliowce i floksy zaczynały . Tak wygladał grad.

straszne, bardzo wspolczuje
okropna ta pogoda
u mnie znowu leje...okropnie, na szczescie poki co bez gradu
Rododendronowy ogród II. 18:39, 23 lip 2014

Do góry
eliza3 napisał(a)
Zaglądam, a tu same niespodzianki Kwitnący ciemiernik, i niespotykany liliowiec...
U mnie spokojnie tylko podlewania sporo, bo deszczu brakuje, ale ponieważ kocham słońce, to nie narzekam.
Dziękuję, za radę w sprawie rozmnażania róż, spróbuję, a nuż się uda

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 18:25, 23 lip 2014

Do góry
popcarol napisał(a)
Bożenko właśnie wpisałam się u Ciebie Jeżówki te pomarańczowe muszę przenieść na jesień, bo mi tam nie konweniują, to Ci ukopię kawałek

pozdrawiam!

Karola , bardzo chętnie przyjmę bo sa śliczne.U mnie też dzis był grad , deszcz i grzmoty i chyba za chwile znów bedzie. Grad poniszczył wszystko bo był duży i dużo go było. Liscie z azalii i drzew poobrywał i lilie poniszczył zupełnie.
Ogród - Azyl Amatora 16:22, 23 lip 2014

Do góry
Nowe tegoroczne Lilie:

Ogrodowe przygody 13:39, 23 lip 2014

Do góry
Iwonko ślicznie u Ciebie, wszystko tak bujnie, zdrowo rośnie, a jak pięknie musi pachnieć w ogrodzie... róże, lilie, lawenda . Mam też biały rozwar, wczoraj go obserwowałam, ta biel kwiatów jest tak czysta, że aż razi .
Ciekawa jestem passiflory, ona u nas na dworze chyba nie przezimuje? Kiedyś miałam w domu ogromną, ale nigdy nie zakwitła.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies