Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

ana_art 12:29, 07 sie 2014

bociek napisał(a)
Zapomnialam napisac, ze mi sie niesamowicie ten rozowy pudel podoba. Moze gdzies go wyczaje, bo normalnie az mnie skreca z chciejstwa

Mnie też
A Ania posadziła cudnego czekoladowego rozchodnika, zapomniałam spytać co to?
agata19762 13:55, 07 sie 2014

Aniu nadrobiłam ponad 100 postów
Twoja kamienna ławeczka spędzała mi dłuuuuuuuugo sen z powiek,
kamień już mam ...
ujęcie z Mają na niej urocze,

Muminek wpatrzony w Babcię jak w obrazek ...
też głosuję za tym, by oprawić to w ramki

lilie wodne robią niesamowite wrażenie,
jak cały TWÓJ NIEPOWTARZALNY CUDOWNY OGRÓD !!!

bardzo się cieszę, że mogłam w nim być i to nie jeden raz

ogromny buziak dla CIEBIE

bleebla 14:45, 07 sie 2014

werbena się przyjęła dziękuję jeszcze raz
JulkAd 15:39, 07 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)

Julka -

Oj nie da sie opisać co tu mam.... bo sama już nie pamiętam...
Jest sporo jeżówek.. część do wysadzenia i uporządkowania...
najniżej są Pikollino, białe to Merinque, powyżej różowe to Pink Poodle, ale sa tam też inne różowe... żółte to Secret Glow, ale jest też kilka różwych Secret Affair. Niebieskie trawy to kostrzewy, brązowa niestety nazwy nie pamiętam, ale są 2 rodzaje. Trzmieliny na kiju mi tu nie pasują do końca, ale to akcent na zimę i po zimie.. z trawami zapełniają rabatę. Mam tu sporo piwonii... lilie, krwawnika kichawca, różnej maści cebule, wiąż w otoczeniu host, żurawki, azalie, brunery, rozchodniki, trawy ML, odętkę, tojeść orszelinowatą, liliowce, astry, przetacznika, carexy lurida Aurea, hosty, naparstnice, jezyczke, floksy, 5 rodzajów hortensji, krwawniki, orliki, Penstemon Husker Red, rozplenice, perowskia, pysznogłówki, zawilce... prościej napisać czego tu nie mam

Zabiłaś mnie odpowiedzią....nie mam więcej pytań....zapisałam posta, warto
Madzenka 21:56, 07 sie 2014

Anek u mnie nie musisz nadrabiać Nic się nie dzieje zarobiona jestem
Mala_Mi 22:56, 07 sie 2014

ana_art napisał(a)

Mnie też
A Ania posadziła cudnego czekoladowego rozchodnika, zapomniałam spytać co to?

O tego chodzi???
To chyba Chocolate Drop Sedum telephium Chocolate Drop – Rozchodnik miłosny Niski i sie nie pokłada, piękne różowe kwiatostany... przynajmniej tak piszą.. Mój malutki jeszcze
Donia72 23:02, 07 sie 2014

Dzis wlasnie taki ogladalam, ale skusilam sie na inne roslinki
monteverde 23:50, 07 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)

O tego chodzi???
To chyba Chocolate Drop Sedum telephium Chocolate Drop – Rozchodnik miłosny Niski i sie nie pokłada, piękne różowe kwiatostany... przynajmniej tak piszą.. Mój malutki jeszcze

Też ostatnio sobie go u Dąbrowskich kupiłam i chyba dostałam też od Welki ale telepatia sroczko pozdrówka
Mala_Mi 07:31, 08 sie 2014

Na foto rozchodnik wyszedl brzydko, ale jest naprawde fajny. Mysle gdzie posadzic wiecej.
Wczoraj swietowalismy urodziny syna.... 29 lat. Alez ten czas leci.... dzis odjechala moja chrzesniaczka. Od maja mialam ciagle gości i imprezy. Teraz sie zrobilo pusto i smutno w domu.
Na urodziny kupilam prezent .... by synusiowi kregoslup nie padl... bo to wspolny z wnusiem na pół roczku. Chlopaki zadowolone.....nawet nie bylo protestu ze to glosna zabawka... Muminek rwie sie do chodzenia i nic tylko z nim chodzic....

Pada deszcz.... wiec temat nie ogrodowy wrzucilam....
hanka_andrus 07:37, 08 sie 2014

Słodka buźka! Starajcie się jak najmniej nosić bąbelka, niech zdrowo rośnie.