Dlatego zawsze mówię - pytać sąsiadów i to kilku. Ale często cena jest również atrakcyjniejsza i wtedy łatwo podjąć pochopną decyzję. A okazje trafiają się rzadko.
Piękne te lilie wodne- nie wiadomo którą wybrać. Dla mnie chyba ta waniliowa, choć pozostałe też urzekające. U nas zaczyna się okres urlopu- parę dni nad morzem, bo w domu wypocząć nie da rady - nic, tylko w ogrodzie człowiek siedzi. Może w końcu jakąś książkę przeczytam, już mi się ich tyle nazbierało. Pozdrawiamy Bożenko
Piękne te lilie wodne! W takim kolorze jak ta na zdjęciu kupiłam dzisiaj sukienkę
Bogdziu, u ciebie jeszcze lilie kwitną. A ja myślałam, że już koniec sezonu liliowego. U mnie drugi raz zaczyna kwitnąć liliowiec. Przesadzałam go miesiąc temu w te upały, bo przerabiałam rabatkę i potem starałam się, aby miał dość wody. Nie dość, że nie padł, to jeszcze zaczyna drugi raz kwitnąć. Tyle radości mi tym sprawił. Dobrej nocki życzę.
Te Twoje jakieś zdjęcia przecudnej urody są Lilie cudowne, uwielbiam lilie wodneBuziaczki od Nas wieczorową porą
Wnusia mam jednego, ale już duży chłopiec, szósty rok mu idzie Już się tak często nie przytula jak dawniej Teraz mam niemowlę w domu, też czasu potrzebuje...tak, do emerytury mam jeszcze trochę, za długo Lilie wodne cudne, jak z czasopisma jakiegoś...takie czyste i dostojne. Wszystkie piękne!!!
Bogdziu nie tylko zachwycasz rh. Lilie wodne cudne, pięknie wyglądają w wodzie. Liliowe fotki cudne. Pozdrówka
Piękne lilie, dla mnie wszystkie kolory są śliczne. Pozdrawiam
To prawda. I bardzo zdrowe, nic je niepodgryza, to chyba nieczęste. Jak się pielegnuje i zasila lilie wodne?
piękne te lilie wodne, zaraz widzę te romantyczną scenę z nocy i dni a potem też przypomina mi się moja działka z przed roku (teraz trochę lepiej) jak Bogumil przywiózł Basię do majątku, a tam bagno po kolana, pamiętacie to ?