Mala_Mi
09:40, 07 sie 2014

Wiedziałam jak określić słowo śmieciuch, by oddać o co mi chodzi

Ja jak zwykle zabieram sie od nietypowej strony do rabaty.. najpierw wybieram co mi sie podoba, a potem do tego komponuję resztę

Kindzia - nie wyrzucę.. o noworodku czytałam, ale nigdzie ostatnio nie zaglądałam... bo najgorzej zajrzeć, to potem już pół dnia zleci... Nie wiem czy Maja byłą zachwycona, ale sie co nie co podobało

Dorota 123 - - dziekuję.... chociaż piękno dla każdego oznacza co innego

Agnieszka - tak wielki ten ogród to nie jest.... i w realu można sie zdziwić, że jest mniejszy niż sie wydaje ze zdjęć.. A kałuża z roku na rok mniejsza, bo zarasta..
Bogdzia - Twoja zasługa, bo to Ty mnie zarekomendowałaś.. i mnie przekonałaś bym sie zgodziła.. sama nigdy bym się nie zgodziła... mam oczy i widzę jaki mam ogród.. to nie ideał tylko zbieranina chciejstw... ale taki styl wybrałam i mi z tym dobrze... nawet jak czasami łapię nerwa na to moje pochruście.
Doniczki Gierczusiowe też sie podobały