Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Zielonym od linijki - ogród Ivony 09:37, 05 kwi 2016

Do góry
nooo kiedy Ty sadzisz ta ilosc masz juz pewne miejsce na nie? ciekawa jestem efektu u Ciebie
Lawendowy zawrót głowy 09:32, 05 kwi 2016

Do góry
ivo napisał(a)
Jola zamówiłam liatry 100 sztuk w opisie były różowe. Przyszły wczoraj . Na paragonie pisze różowe a na etykiecie fioletowe i bądź tu mądry. Moim zdaniem to jest wszystko to samo . One są po prostu fioletowo - różowe Zobaczymy jak zakwitną ale nerwa mam na to trochę

no ale wieksza ilosc to bedzie cudnie ja dokupiłam tylko dwa opakowania ale nas ciagnie hihi jeszcze nie sadziłam bo nie mam do konca koncepcji a zreszta jesczze musze tam darn zerwac ......

bedziesz miałą super z taka gromada bez wzgledu na odcien )))
Lawendowy zawrót głowy 09:29, 05 kwi 2016

Do góry
dziewczyny moje młode ciemirniki tez nie wszystkie zostana przy płocie bo sie Fidek na nich rozkłada musze je przesadzic tam nie moga zostac hhii

Ewcia ja nadal ne wiem gdzie te gwiazde ciemiernikowa wsadze

ryska jak miło Cie widziec ))

Edka sliczne no moj Fidek tez troche poleguje na kwiatach małe straty sa

Karolinka chyba o debach myslisz )) ja tez sie o nich od Kaski dowiedziałam dobrze ze sa madrzejsi od nas ))

Dominika nooo juz sie doczekac nie moge jak to zakwitnie )))
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 09:24, 05 kwi 2016

Do góry
takie liscie juz masz na grujeczniku ? cos Ty im robiła ?

u mnie haconea spi.....ja mam mało słonca i wszystko takie spoznone ....
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:22, 05 kwi 2016

Do góry
rozwałka niezła....mame pozdrawiam a u Ciebie juz zapewne posprzatane i sladu nie ma tych szalenstwach
Malutki pod lasem 09:10, 05 kwi 2016

Do góry
robota na piatke z plusem wow normalnie ) cieszy bardzo
Ranczo Edy 09:09, 05 kwi 2016

Do góry
Edziu posmaruj sie juz mocno daje ) szafirek sie zaplatał nawet nie wiedziałam ze jest inny ale bardzo mi sie podoba

a co zrobiłas tulipanom?ze mam trzymac kciuki ?
Na Łowieckiej 09:05, 05 kwi 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

pieknie bede sie wzorowac na tym cudzie )))

Zapewne jak i pół Ogrodowiska ze mną na czele
Droga do spełnienia 09:04, 05 kwi 2016

Do góry
Kawa napisał(a)

ja częśc wsadziłam w ziemię część do wody i zobaczę
-vanilkę
anabelkę
phantom
magical candle
magical starlight chyba
i mix - cokolwiek to znaczy jestem super szcześliwa że je mam
oby tylko pięknie rosły

ale tego pieknie bedzie ...ja z patykow nawet juz nie próbuje nie potrafie
Na Łowieckiej 09:03, 05 kwi 2016

Do góry
inag napisał(a)
Dla Polinki: Szmaragdy cięte na prostą ścianę:

pieknie bede sie wzorowac na tym cudzie )))
Sprzeczność w ogrodzie 08:59, 05 kwi 2016

Do góry
tule mocno
Lawendowy zawrót głowy 08:27, 05 kwi 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Wszystko pięknie wygląda jak zwykle w Twoim ogrodzie

Jolu tujki bym równo u góry przycięła, ale to taka moja sugestia, bo mam fioła na punkcie równości

Mirelko no własnie tak trzeba zrobic tylko sie ktos musi za to zabrac ))
Pan Maluśkiewicz 08:25, 05 kwi 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
od wczoraj tyle nowosci wow ...donice ma slicznie obsadzone a cisy wypas )))

Jolu dziękuję!
Byłam u Ciebie, u Ciebie to dopiero WOW! Wszystko wypasione i dęby
Lawendowy zawrót głowy 08:24, 05 kwi 2016

Do góry
a wiesz ja miałam juz trzy razy Ci pisac ze jade po choiny i bede koło Ciebie i dobrze ze nie pisałam bo za kazdym razem chłopaki mi mowili ze tym razem jescze nie......
Pan Maluśkiewicz 08:20, 05 kwi 2016

Do góry
od wczoraj tyle nowosci wow ...donice ma slicznie obsadzone a cisy wypas )))
Lawendowy zawrót głowy 08:16, 05 kwi 2016

Do góry
Marzenko taka tak intymnie to słowo idelane wreszcie )

deby błotne green dwarf ) bardzo sie ciesze na wszystko co u mnie rosnie normalnie nosi mnie tej wiosny tylko kregosłup mnie troche rypie hihi ))

Urszula u mnie zrobiona no cos Ty na fotkach ...a tyle miejsc czeka i jeszcze przesadzanie kul cisowych mnie czeka i trwa i araznazacja trezch nowych miejsc pod debami obok debow i wdłuz płotu tam tez skoczyłam zywopłot z tujek i jest miejsce do sadzenia ale słonce jest krotko i dylematy mam co tam sadzic)))

Kasiu na priv Ci napisze ale nie od chłopakow bo mnie wkurzyli zwodzili mnie przez trzy tygodnie juz miałam dosyc i zaczełam szukac gdzie indziej ...dzwoniłam do nich co tydzien i co tydzien mi mowili ze choiny juz jada albo sie nie zmiesciły na pelecie albo juz jada i jeszcze ich nie ma a czekałam i czekałam i zmieniłąm na tujki bo nie potrafiłam dorwac takich duzych choin jak szukałam )

Kawa dzieki bardzo ) tez sie nie moge doczekac no troche je za ciasno posadziłam ech
Lawendowy zawrót głowy 08:06, 05 kwi 2016

Do góry
Ewa 004 tylko woda pod cisnieniem z Kerchera niczym innym ))

Kuba buziol kawaka z rana ja juz pije ))

Rumianka hihi Fudus na szczescie "nie pomaga" ale na poczatku zawsze był skory do wykopywania swiezo zasadzonych )) dzieku za miłe słowo )

Kasiu juz sie wszedzie rozpisuje ze deby to Twoja podpowiedz nie wiedziałam nawet ze sa takie drzewa )) czekam na liscie z wielka niecierpliwoscia ))
) dzieki Kasiu barrrrdzo ))

Edka u Ciebie takie kwitnienie boskie ale trzymam kciuki , u mnie przy sadzeniu tez sie bez strat nieobeszło......jedna lilia sie złamała i po kilku narcyzach taczka przejechala, hortki nadłamane ale bedzie dobrze chłopcy mało miejsca mieli wiec i tak sie wszystko udało.

Danusiu Kaska mi jepoleciła deby to green dwarf deby błotne. korony im rosna bardzo wolno a jesienia przebarwiaja sie cudnie ))

Jazzy dzieki milutko mi bardzo ) ile ja sie juz naprzesadzałam na tej stronie z debami roslin mam nadzieje ze teraz juz cos zostanie tutaj na dłuzej

Agatko hhihi wez kadrowałam co by marasu nie pokazywac )) buziol ))

malcul wow az mi sie japa usmiechneła na takie miłe słowa )))

Lindsay Tys złota kobitka i dobry człowiek dzieki )))Licze na te moje cebulowe ale juz widze ile jeszcze miejsce na nie w przyszłym roku hihihi ))

Lawendowy zawrót głowy 07:53, 05 kwi 2016

Do góry
Flower 1 troszke pociełam i zaraz lepiej sie zrobiło ale te kostki sprawija mi wiecej trudnosci niz kulki bede musiała cos przykładac bo jednak oko zawodne dzieki )

Leonku dzieki u Ciebie ten ksamien tak pieknie sie trzyma moja rabata juz bez kamienia tyle razy przesadzałam ze juz nie wiem czy bede tam dosypywała czy nie dylematy )

inag pozdrawiam i dziekuje w imieniu ogrodu )))

aga _podlasie Agus trawnik tylko areacje przeszedł wczoraj go mocno podlalismy i dopiero zamowie nawoz jeszcze nic nie dostał jest znosny , duzo nowych trawek wybujało )))

frezja dziekuje bardzo ) wiosna jest cudna ))

Ewus 777 ciemierniki faktycznie pieknie sie rozrozsły. Mam dylemat gdzie zasadzic te pieknosci co nam EDytka wynalazła boje sie ze one takie delikatne. Deby jeszcze bez lisci licze na ich urode )))

Karolinka ja kwicze jak widze kolejny łebek kwiatow moich kwiatów pierwsych w moich zyciu w moim ogrodzie hihi to cudne uczucie )))

amelko buziolki nie patrz ta gdzie nic nie rosnie ) trawy jednak pozno puszczaja troche tych pustych miejsc jest ....matwie sie moje białe jezowki nie ruszaja chyba ich nie bedzie buuu

nawigatorka ech miejsce miejsce .....u Ciebie go nie brakuje a ja sie głowie co i jak moge jeszcze wcisnac ))

Beatko hihi dzieki na tulipanki juz sie nie moge doczekac ale powiem Ci ze ja sie jeszcze musze nauczyc sadzic te cebulowe, Zacisniłam czochuy i narcyzy na bogato na poł rabaty straczyło a mogłam spokojnie je rozstrzelic no trudno na jesien sie poprawie

Lawendowy zawrót głowy 07:38, 05 kwi 2016

Do góry
Aga em )bardzo sie ciesze ze Ci sie podoba teraz tak pieknie wszystko sie zieleni człowiek sie raduje z kazdego listka )

Juziu fiu fiu cieszy mnie to ze zagladasz

Anda daja rade Twoje krokusy piekne to i czochy beda cudne ))

eetam ale Ty masz ostatnio przygody )przebrniesz i zas sie posmiejemy z historii )

Sebus uwierz ze do pudełeczka daleko ale dziekuje za miłe słowo

Aniu tak mi trudno sie rozstac z ozdobami zreszta w kieszonkach kwitna im teraz hiacynty jesczze kilka dni postoja hihihi slicznie wygladasz juz to mowiłam )

Moniczko pozdrawiam rowniez i az sie zawstydzam na tyle komplementow )
Lawendowy zawrót głowy 07:25, 05 kwi 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
teraz czuje sie jak u siebie .......sasiadow nie widac )) moge fotkowac ))trzy deby i podziekowania dla Kasi za pomysł na nowe drzewa miały byc wisienki ale sa dęby )

a dęby ostatecznie skąd?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies