Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Madzenka 06:48, 05 kwi 2016

Joluś piękne zdjęcia, bo piękny ogród ! Wszystko takie idelane, uwielbiam tę Twoja geomentrie
Thuji wypasione kupiliście, będziesz miała teraz intymnie

Jakie dęby kupiłaś bo nie doczytałam jaka to odmiana? Kacha polecała, Ewkę przy zakupie spotkałaś, ale nie mogę znależć jakie to dęby są?
Urszulla 07:05, 05 kwi 2016

Bukszpany też cięłaś wszystko śliczne i takie równe od linijki czekam na swoje narcyze Wszystko boli to tak jak mnie, a nie da się przestać Bo u Ciebie to robota zrobiona, a u mnie ciągle nieustająca.
siakowa 07:25, 05 kwi 2016

lojalna_ napisał(a)
teraz czuje sie jak u siebie .......sasiadow nie widac )) moge fotkowac ))trzy deby i podziekowania dla Kasi za pomysł na nowe drzewa miały byc wisienki ale sa dęby )

a dęby ostatecznie skąd?
lojalna_ 07:38, 05 kwi 2016

Aga em )bardzo sie ciesze ze Ci sie podoba teraz tak pieknie wszystko sie zieleni człowiek sie raduje z kazdego listka )

Juziu fiu fiu cieszy mnie to ze zagladasz

Anda daja rade Twoje krokusy piekne to i czochy beda cudne ))

eetam ale Ty masz ostatnio przygody )przebrniesz i zas sie posmiejemy z historii )

Sebus uwierz ze do pudełeczka daleko ale dziekuje za miłe słowo

Aniu tak mi trudno sie rozstac z ozdobami zreszta w kieszonkach kwitna im teraz hiacynty jesczze kilka dni postoja hihihi slicznie wygladasz juz to mowiłam )

Moniczko pozdrawiam rowniez i az sie zawstydzam na tyle komplementow )
lojalna_ 07:53, 05 kwi 2016

Flower 1 troszke pociełam i zaraz lepiej sie zrobiło ale te kostki sprawija mi wiecej trudnosci niz kulki bede musiała cos przykładac bo jednak oko zawodne dzieki )

Leonku dzieki u Ciebie ten ksamien tak pieknie sie trzyma moja rabata juz bez kamienia tyle razy przesadzałam ze juz nie wiem czy bede tam dosypywała czy nie dylematy )

inag pozdrawiam i dziekuje w imieniu ogrodu )))

aga _podlasie Agus trawnik tylko areacje przeszedł wczoraj go mocno podlalismy i dopiero zamowie nawoz jeszcze nic nie dostał jest znosny , duzo nowych trawek wybujało )))

frezja dziekuje bardzo ) wiosna jest cudna ))

Ewus 777 ciemierniki faktycznie pieknie sie rozrozsły. Mam dylemat gdzie zasadzic te pieknosci co nam EDytka wynalazła boje sie ze one takie delikatne. Deby jeszcze bez lisci licze na ich urode )))

Karolinka ja kwicze jak widze kolejny łebek kwiatow moich kwiatów pierwsych w moich zyciu w moim ogrodzie hihi to cudne uczucie )))

amelko buziolki nie patrz ta gdzie nic nie rosnie ) trawy jednak pozno puszczaja troche tych pustych miejsc jest ....matwie sie moje białe jezowki nie ruszaja chyba ich nie bedzie buuu

nawigatorka ech miejsce miejsce .....u Ciebie go nie brakuje a ja sie głowie co i jak moge jeszcze wcisnac ))

Beatko hihi dzieki na tulipanki juz sie nie moge doczekac ale powiem Ci ze ja sie jeszcze musze nauczyc sadzic te cebulowe, Zacisniłam czochuy i narcyzy na bogato na poł rabaty straczyło a mogłam spokojnie je rozstrzelic no trudno na jesien sie poprawie

Kawa 07:53, 05 kwi 2016

Jola
normalne cud miód malina
czochy super i tyle ich masz
ja musze dokupić w tym roku
już nie moge się u Ciebie doczekać kwitnienia
lojalna_ 08:06, 05 kwi 2016

Ewa 004 tylko woda pod cisnieniem z Kerchera niczym innym ))

Kuba buziol kawaka z rana ja juz pije ))

Rumianka hihi Fudus na szczescie "nie pomaga" ale na poczatku zawsze był skory do wykopywania swiezo zasadzonych )) dzieku za miłe słowo )

Kasiu juz sie wszedzie rozpisuje ze deby to Twoja podpowiedz nie wiedziałam nawet ze sa takie drzewa )) czekam na liscie z wielka niecierpliwoscia ))
) dzieki Kasiu barrrrdzo ))

Edka u Ciebie takie kwitnienie boskie ale trzymam kciuki , u mnie przy sadzeniu tez sie bez strat nieobeszło......jedna lilia sie złamała i po kilku narcyzach taczka przejechala, hortki nadłamane ale bedzie dobrze chłopcy mało miejsca mieli wiec i tak sie wszystko udało.

Danusiu Kaska mi jepoleciła deby to green dwarf deby błotne. korony im rosna bardzo wolno a jesienia przebarwiaja sie cudnie ))

Jazzy dzieki milutko mi bardzo ) ile ja sie juz naprzesadzałam na tej stronie z debami roslin mam nadzieje ze teraz juz cos zostanie tutaj na dłuzej

Agatko hhihi wez kadrowałam co by marasu nie pokazywac )) buziol ))

malcul wow az mi sie japa usmiechneła na takie miłe słowa )))

Lindsay Tys złota kobitka i dobry człowiek dzieki )))Licze na te moje cebulowe ale juz widze ile jeszcze miejsce na nie w przyszłym roku hihihi ))

lojalna_ 08:16, 05 kwi 2016

Marzenko taka tak intymnie to słowo idelane wreszcie )

deby błotne green dwarf ) bardzo sie ciesze na wszystko co u mnie rosnie normalnie nosi mnie tej wiosny tylko kregosłup mnie troche rypie hihi ))

Urszula u mnie zrobiona no cos Ty na fotkach ...a tyle miejsc czeka i jeszcze przesadzanie kul cisowych mnie czeka i trwa i araznazacja trezch nowych miejsc pod debami obok debow i wdłuz płotu tam tez skoczyłam zywopłot z tujek i jest miejsce do sadzenia ale słonce jest krotko i dylematy mam co tam sadzic)))

Kasiu na priv Ci napisze ale nie od chłopakow bo mnie wkurzyli zwodzili mnie przez trzy tygodnie juz miałam dosyc i zaczełam szukac gdzie indziej ...dzwoniłam do nich co tydzien i co tydzien mi mowili ze choiny juz jada albo sie nie zmiesciły na pelecie albo juz jada i jeszcze ich nie ma a czekałam i czekałam i zmieniłąm na tujki bo nie potrafiłam dorwac takich duzych choin jak szukałam )

Kawa dzieki bardzo ) tez sie nie moge doczekac no troche je za ciasno posadziłam ech
siakowa 08:21, 05 kwi 2016

już myslłam że byłas koło mnie i nie dałąś znac
lojalna_ 08:24, 05 kwi 2016

a wiesz ja miałam juz trzy razy Ci pisac ze jade po choiny i bede koło Ciebie i dobrze ze nie pisałam bo za kazdym razem chłopaki mi mowili ze tym razem jescze nie......