Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:13, 27 maj 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
No i wie całe forum... że zawijaska nie ma.. ...... ciekawe co wymyśliłaś

Nowe Zemble mam już spore, to nie ma szoku... ale Alfred mój i Alfred Bogdzi..... po powrocie za pierwszym razem jstwierdziłam, że jednak zachowam rozmiary pomiędzy powiększone, ale nie za dużo....bo moje rodony nigdy takie nie będą

Foto cytowane prze Pszczółkę nr jeden, ale już zacytowała wiec nie powielam... i faktycznie bylin masz dużo
Ania ja też jestem ciekawa bo mi się koncepcja ciągle zmienia... dlatego w 'budowie'
Alfred to potwór nad potwory, tak sobie myślę że jednak nikt/niewiele osób dochowa się takich okazów jak Bożenka, no ja na pewno
Czekam jeszcze na liatry i jeżówki, tzn wyszły... czekam na kwiaty
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 05:58, 27 maj 2014

Do góry
Rench napisał(a)

To zestawienie mi się bardzo podoba, jaka to żurawka, czy ona lubi patelnię ?
Renatko to georgia peach w tym miejscu jest taka patelnia że hej zreszto u mnie wszędzie jest mnóstwo słońca z uwagi na małe jeszcze drzewka
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:34, 26 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Pod domem

/img]

To zestawienie mi się bardzo podoba, jaka to żurawka, czy ona lubi patelnię ?
A miało być tak pięknie.... 23:25, 26 maj 2014

Do góry
ana_art - Aneta ja buszuje u Ciebie,a tu taka miła wizyta Tez liczę na to
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:14, 26 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
ciiiii tylko Ty,Ania Kulka i Zielona o tym wiedzą

Ja nikomu nie powiem
A miało być tak pięknie.... 23:04, 26 maj 2014

Do góry
Reniu powiem słowami Alinki wolę Cię w wydaniu letnim niż zimowym buziole przesyłam i liczę, że kolejnym razem będzie więcej czasu by porozmawiać
Pszczelarnia 22:45, 26 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
no wiesz pierwsze sama wprowadziłam a potem poszło jak lawina

No właśnie oczekuję tej lawiny
Pszczelarnia 22:43, 26 maj 2014

Do góry
Agnieszka_B napisał(a)

Naparstnica nie zawsze chce sie sama wprowadzić do ogrodu. 5 lat na nią czekałam i nie przyszła
no wiesz pierwsze sama wprowadziłam a potem poszło jak lawina
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:34, 26 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
aaaa nie wytrzymałaś z tulipkami
Czy Ty widziałaś u Bogdzi Alfreda????????? to potfór

Widziłam a nawet mam fotkę pod nim sprzed dwoch lat Mój taki nie urosnie... Jesli przezyje jeszcze rok to bedzie cud... Ja się chyba pożegnam z rh ...
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:32, 26 maj 2014

Do góry
Łukasz piękne zdjęcia zrobiłeś, a trzeba przyznać, ze przy takim słońcu to jednak nie byle jaki wyczyn
Co do swatania no cóż... nie ma czemu się dziwić, bo dziewczyny szukają ideałów dla swoich córek. Ja mogę Ci obiecać, ze swatać Cię ze swoimi dziećmi nie będę Chociaż mówię zawsze że gdyby któryś z moich chłopców za partnera życiowego wybrał chłopaka i byłby z nim szczęśliwy to ja razem z nimi
Pszczelarnia 22:26, 26 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Nie wiem dlaczego pytałaś o naparstnicę, ale powiem że ja jej nie wysiewałam, tzn nic nie robiłam a mam multum siewek na rabacie, z 10 doniczek po kilka sztuk zawiozłam do Bożenki i jeszcze tłumy mam na rabacie...

Naparstnica nie zawsze chce sie sama wprowadzić do ogrodu. 5 lat na nią czekałam i nie przyszła
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:18, 26 maj 2014

Do góry
Krys napisał(a)
Łukasz fajny z Ciebie chłopak szkoda,że moja córka ma chłopaka
Krysiu nic straconego przecież
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:09, 26 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Cieszę się, że miałem okazje poznać Cię osobiście, chociaż przez chwile bo godzina u Bogdzi nie trwała chyba nawet 10 minut
Nie zapomne Twojej reakcji..."to jest Nova Zembla, przecież ja mam takie za obwódką bukszpanową i prawie ich nie widać"

Ogród jak zwykle zachwyca, a takie pełne i obfite rabaty wyglądają świetnie będzie moc kwiatów.
hahahah sama się z tego śmieję, takie potwory a ja mam ich 5 sztuk ledwo widocznych

i wyobraź sobię że mam jeszcze 4sztuki od Bogdzi przywiezione i jeden kupiony u siebie....
Pszczelarnia 21:46, 26 maj 2014

Do góry
Ewa miałaś kolejny program Mai????? łał super, z rozkoszą obejrzę.
Nie wiem dlaczego pytałaś o naparstnicę, ale powiem że ja jej nie wysiewałam, tzn nic nie robiłam a mam multum siewek na rabacie, z 10 doniczek po kilka sztuk zawiozłam do Bożenki i jeszcze tłumy mam na rabacie...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:36, 26 maj 2014

Do góry
aaaa nie wytrzymałaś z tulipkami
Czy Ty widziałaś u Bogdzi Alfreda????????? to potfór
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:29, 26 maj 2014

Do góry
Enya73 napisał(a)
Super , perfekcyjny masz ogród Anetko. Proszę jeszcze o kilka fotek z bliska rabat bylinowych z orlikami. Przepiękny widok. Buziaki
ona jest strasznie trudna do sfotografowania, tym bardziej że obok od przeszło miesiąca trwa budowa i porozkładane są palety, plandeki i takie różne potrzebne rzeczy... niestety bardzo mnie to denerwuje...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:27, 26 maj 2014

Do góry
AlKa napisał(a)
Ana fotki cudniaste A tak te fotki robisz zeby zawijaska nie pokazać, za stożkiem ukryłaś, to się nazywa tajemniczość
bo powiedziałam, że tę rabatę pokaże jak będzie skończona, a nie jest
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:24, 26 maj 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Ana, pamiętasz nazwę tej niebieskiej hosty? - fantastyczne kolory. I żółte oregano przy hoście 'Patriot' nadaje jej taki oliwkowy kolor. Piękne niuanse kolorystyczne w Twoim ogrodzie.
Cieszę się, że róża pienna ma się dobrze!
A co do dzwonków - Ty masz takiego, on jest o wąskich liściach. Nie znam nazw. Mus Finkę wypytać, co mi przez M. podała.

Ewcia nie pamiętam nazwy tej hosty, zreszto obawiam się, że kupiłam ją z nazwą hosta w odmianach miała po 4 listki dwa lata temu. Dzwonki kupowałam też dwa lata temu , niebieskie, ale jaka odmiana, nie wiem w tamtym roku prawie ich widać nie było. Miały niskie wiechy i znikły w liściach tulipanów. W tym roku wybujały bardzo. Myślę że mają w tej chwili z 50-70cm w zależności od krzaczka.
Róża ta złamana jest dwa razy taka jak ta 'zdrowa" ma mnóstwo pąków. Dałam im w tym roku solidne paliki, głęboko wbite, może ich ie wygnie pod ciężarem korony
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:17, 26 maj 2014

Do góry
Kondzio napisał(a)
o ty nie dobra o mojej minie mowić hi hi hi hi hi
Konrad ale Ania miała taką samą
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:16, 26 maj 2014

Do góry
Nula napisał(a)
Pod świerkami rosną świerki gniazdkowe?
pod brzozami mam świerki nidiformis
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies