Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

ana_art 22:18, 26 maj 2014

Krys napisał(a)
Łukasz fajny z Ciebie chłopak szkoda,że moja córka ma chłopaka
Krysiu nic straconego przecież
ana_art 22:32, 26 maj 2014

Łukasz piękne zdjęcia zrobiłeś, a trzeba przyznać, ze przy takim słońcu to jednak nie byle jaki wyczyn
Co do swatania no cóż... nie ma czemu się dziwić, bo dziewczyny szukają ideałów dla swoich córek. Ja mogę Ci obiecać, ze swatać Cię ze swoimi dziećmi nie będę Chociaż mówię zawsze że gdyby któryś z moich chłopców za partnera życiowego wybrał chłopaka i byłby z nim szczęśliwy to ja razem z nimi
Kindzia 10:26, 27 maj 2014

Rojniczki już rosną u mnie na skarpie Wyobrażasz sobie? Z Łodzi je wlekłam, zamiast dla innych zostawić? Jak je zobaczyłam...kompletnie zapomniałam, że będziemy się widzieć w czwartek, w Starczy!!!

Dzwoniłam tam przed chwilą, możemy w czwartek przyjechać. Jeszcze tylko z Bogusią się ugadam dokładnie
Mala_Mi 17:56, 27 maj 2014

Będzie za pewne jeszcze nie jedno spotkanie na którym się spotkamy, tylko ja proponuje zaczynać te spotkania o świcie, żeby było więcej czasu

I tu odpowiedz dlaczego wyjechałyśmy o 4...tzn miałyśmy o 4... a Renia wyjechała o 3
Chytrość moja nie zna granic...... i było sam na sam z Bogdzią.... bo kto rano wstaje temu tym razem Bozia daje... a przy okazji chodzi sie niewyspanym a nad morze przez Śląsk ...czemu nie
Luki 22:22, 27 maj 2014

Agato znam coraz lepiej i w sumie mogłem zostać z 10 minut i popatrzeć tak troszke niegrzecznie, ale co zrobie, że to zabawne było

Ana nieładne takie pomysły z córką od Krysi
Za pochwałe zdjęć bardzo dziękuje, starałem się bo to jednak też ogromna pamiątka z pobytu, a podejście do sprawy synów masz bardzo dobre

Kasiu a co to za problem, były to trzeba brać przecież oby dobrze rosły. Z wyjazdem do starczy to jest delikatna komplikacja, jestem w domu dopiero o 15:30, ale myśle, że ten problem to nie problem

Aniu gdyby rano nie musiałem czekać 20 minut na klucze od siostry i nie miałem dokładnie 14 czerwonych świateł przejeżdzając przez Łódź byłbym co najmniej pół godziny wcześniej u Bogdzi, ale no wyszło jak wyszło
Mathildis 11:58, 28 maj 2014

Piękne zdjęcia ze spotkania u Bogdzi obejrzałam... nadal zazdroszczę, wszystkim którym udało się dotrzeć...
Kindzia 14:21, 28 maj 2014

Już wiem wszystko, Bogusia po mnie koło 15,00 zajedzie
Do zobaczenia
anna_g 15:12, 28 maj 2014

Luki napisał(a)

Tutaj widać jak wielkie są różaneczniki

O kurcze - faktycznie... dopiero na tych dwóch fotach uświadomiłam sobie rzeczywiście jakie są duże.... Piękne fotki Luki - wszystkie. Naprawdę bardzo ładnie nasycone kolory...
A ja sobie w sobotę kupiłam pierwszego rojnika do ogrodu Pozdrówka
eliza3 17:05, 28 maj 2014

Łukasz znowu się rozmarzyłam, oglądając Twoje zdjęcia. Pięknie robisz zdjęcia, masz talent nie tylko ogrodniczy, ale i fotograficzny...
Poznałam Ciebie, więc pora poznać Twój ogród
Masz sporą wiedzę, już się dowiedziałam jak rozmnażać żurawki poprzez siew, spróbuję.
Bogdzia 17:25, 28 maj 2014

Ten rh którego nazwe chcecie poznac to Lausitz. Piękne sa Twoje zdjecia , patrzac na nie można uwierzyc że nie było rh podmarzniętych ani powiędniętych. Pozdrówka.