Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Luki 22:03, 26 maj 2014

Cieszę się, że miałem okazje poznać Cię osobiście, chociaż przez chwile bo godzina u Bogdzi nie trwała chyba nawet 10 minut
Nie zapomne Twojej reakcji..."to jest Nova Zembla, przecież ja mam takie za obwódką bukszpanową i prawie ich nie widać"

Ogród jak zwykle zachwyca, a takie pełne i obfite rabaty wyglądają świetnie będzie moc kwiatów.
ana_art 22:09, 26 maj 2014

Luki napisał(a)
Cieszę się, że miałem okazje poznać Cię osobiście, chociaż przez chwile bo godzina u Bogdzi nie trwała chyba nawet 10 minut
Nie zapomne Twojej reakcji..."to jest Nova Zembla, przecież ja mam takie za obwódką bukszpanową i prawie ich nie widać"

Ogród jak zwykle zachwyca, a takie pełne i obfite rabaty wyglądają świetnie będzie moc kwiatów.
hahahah sama się z tego śmieję, takie potwory a ja mam ich 5 sztuk ledwo widocznych

i wyobraź sobię że mam jeszcze 4sztuki od Bogdzi przywiezione i jeden kupiony u siebie....
Mala_Mi 22:17, 26 maj 2014

No i wie całe forum... że zawijaska nie ma.. ...... ciekawe co wymyśliłaś

Nowe Zemble mam już spore, to nie ma szoku... ale Alfred mój i Alfred Bogdzi..... po powrocie za pierwszym razem jstwierdziłam, że jednak zachowam rozmiary pomiędzy powiększone, ale nie za dużo....bo moje rodony nigdy takie nie będą

Foto cytowane prze Pszczółkę nr jeden, ale już zacytowała wiec nie powielam... i faktycznie bylin masz dużo
Zielona 23:14, 26 maj 2014

ana_art napisał(a)
ciiiii tylko Ty,Ania Kulka i Zielona o tym wiedzą

Ja nikomu nie powiem
Rench 23:34, 26 maj 2014

ana_art napisał(a)
Pod domem

/img]

To zestawienie mi się bardzo podoba, jaka to żurawka, czy ona lubi patelnię ?
Iwk4 00:32, 27 maj 2014

Witam Ana serdecznie.
Zakochałam się w twoim ogrodzie, w żurawkach różnego koloru i stożkowych bukszpanach. Miesiąc temu trafiłam na ogrodowisko i mnie pochłonęła lektura. Twoja działka jest wymiarami podobna do mojej, niestety mam inny układ zagospodarowania działeczki. Stąd pewne ograniczenia.
Lekturę twojego wątku czytam w każdej wolnej chwili, mój mąż stwierdził, że komp mnie pochłonał (zazdrosny, czy co)? Pięknie instruujesz, jak zakładać rabaty. Ale jeszcze nie dobrnęłam do końca. Jestem dopiero na 754 stronie. Ciekawa jestem historyjek z ostatnich stron, bo co zrobisz z roślinkami, jak ci się rozrosną?
Pozdrawiam.
Iwk4 01:58, 27 maj 2014

AgaAga napisał(a)
Witaj Ana, tak czytam i czytam Twój wątek ale jest tak ciekawy że nie mogę zrobić tego po łebkach, tak wiec zajmuje mi to trochę czasu. Jestem już na 603 stronie ale za nim dobrnę do końca postanowiłam już napisać jak mnie ten ogród oczarował i jak podziwiam "sprawczynię" takiej pięknej zmiany. Skąd czerpiesz siły na te wszystkie nasadzenia nie pomijając faktu że pracujesz zawodowo jak i domowo przy takiej ilości chłopa . Ja kopię od niecałego miesiąca a już mnie plecy niemiłosiernie bolą hehe a to u mnie dopiero początek.
Tak więc pozdrawiam i mam nadzieję że już niedługo dobrnę do końca tzn do aktualnych wpisów na wątku

Też podpisuję się pod tym wątkiem, Pozdrawiam
ana_art 05:58, 27 maj 2014

Rench napisał(a)

To zestawienie mi się bardzo podoba, jaka to żurawka, czy ona lubi patelnię ?
Renatko to georgia peach w tym miejscu jest taka patelnia że hej zreszto u mnie wszędzie jest mnóstwo słońca z uwagi na małe jeszcze drzewka
ana_art 06:13, 27 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
No i wie całe forum... że zawijaska nie ma.. ...... ciekawe co wymyśliłaś

Nowe Zemble mam już spore, to nie ma szoku... ale Alfred mój i Alfred Bogdzi..... po powrocie za pierwszym razem jstwierdziłam, że jednak zachowam rozmiary pomiędzy powiększone, ale nie za dużo....bo moje rodony nigdy takie nie będą

Foto cytowane prze Pszczółkę nr jeden, ale już zacytowała wiec nie powielam... i faktycznie bylin masz dużo
Ania ja też jestem ciekawa bo mi się koncepcja ciągle zmienia... dlatego w 'budowie'
Alfred to potwór nad potwory, tak sobie myślę że jednak nikt/niewiele osób dochowa się takich okazów jak Bożenka, no ja na pewno
Czekam jeszcze na liatry i jeżówki, tzn wyszły... czekam na kwiaty
ana_art 06:18, 27 maj 2014

Iwk4 napisał(a)
Witam Ana serdecznie.
Zakochałam się w twoim ogrodzie, w żurawkach różnego koloru i stożkowych bukszpanach. Miesiąc temu trafiłam na ogrodowisko i mnie pochłonęła lektura. Twoja działka jest wymiarami podobna do mojej, niestety mam inny układ zagospodarowania działeczki. Stąd pewne ograniczenia.
Lekturę twojego wątku czytam w każdej wolnej chwili, mój mąż stwierdził, że komp mnie pochłonał (zazdrosny, czy co)? Pięknie instruujesz, jak zakładać rabaty. Ale jeszcze nie dobrnęłam do końca. Jestem dopiero na 754 stronie. Ciekawa jestem historyjek z ostatnich stron, bo co zrobisz z roślinkami, jak ci się rozrosną?
Pozdrawiam.
Witaj Iwonko, miło mi i głupio jednocześnie że czytasz wszystko od początku...
Co robię z roślinami? nie martwie się tym na razie, na razie rosną. Siewki rozdam chętnym, większe rośliny które wymieniam też znajdują drugi dom.