Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Anna i Ogród 21:47, 05 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
wstrzymaj się Anna bo Toszka juz odradza sadzenie traw, szkoda by było wydać kasę i po zimie go juz nie zobaczyć

Mówisz? Ja zawsze sadziłam miskanty jesienią bo wtedy największy wybór w szkółkach.
Szmaragdowy Zakątek 21:06, 05 wrz 2016

Do góry
Kasya, yolka - no dziewczyny, ja mam wymagania...na mojej liście chciejstw są same rarytasy wśród host (niestety trudno dostępne). Ale może ....
Allegan Fog
Blue Arron
Captain’s Adventure
Citation
County Park
Curly Fires
Donahue Piecrust
Eskimo Pie
Fan Dance
First Mate
Gemini Moon
Ghost Spirit
Gunther's Prize
Hacksaw
Independence
Iron Gate Supreme
Korean Snow
Lakeside Zing Zang
Liberty
Medusa
Pineapple Upsidedown
Something Different
Stich In Time
Sweet and Sour

anna_t - no taki ideał ze mnie to nie jest ...ale ja nie narzekam...faceci też nie...ha ha
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 20:59, 05 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Kasia u Nikity dałas link do szkółki z hostami koło Ciebie, orientacyjne ceny znasz?
spodobała mi się Blue Mouse Ears pojemnik c1,5

na targach mieli chyba po 15, ale najlepiej zapytac, ja tam nigdy nie bylam bo to jeszcze za Piasecznem kawalek
Coś jeszcze, coś więcej... 20:43, 05 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

pierwszy szok: 850szt??!!
drugi szok: jak można nie potrzebować nowych butów??!!przecież ich ZAWSZE jest za mało
no to trafiłeś bo dziś sobie kupiłam.a nie planowałamhaha a podobno nie potrzebowałam
Coś jeszcze, coś więcej... 20:41, 05 wrz 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
No i ja się już w większości obkupilam chwilowo.co prawda większość to krokusy ale jak na razie mam na koncie w tym roku 850 szt dobrze że butów nie potzebuje

pierwszy szok: 850szt??!!
drugi szok: jak można nie potrzebować nowych butów??!!przecież ich ZAWSZE jest za mało
Ogród z pergolą 20:36, 05 wrz 2016

Do góry
hahahahah wole trzmielinę kupic a nadwyżkę finansową na buty wydać, co Ty na to?
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 20:33, 05 wrz 2016

Do góry
Kasia u Nikity dałas link do szkółki z hostami koło Ciebie, orientacyjne ceny znasz?
spodobała mi się Blue Mouse Ears pojemnik c1,5
Ogród z pergolą 20:27, 05 wrz 2016

Do góry
aaaa o to Ci chodzi...no wiem mialam tego troche w starym ogrodzie
Szmaragdowy Zakątek 20:25, 05 wrz 2016

Do góry
Nikita napisał(a)
Urszulla - no musiałam czymś zasłonić to szkaradztwo.

anna_t - ha ha ...dobre...mówisz, że jest mus, żebym troszkę boczki na słonku wysmażyła. No może faktycznie przydałoby się conieco tłuszczyku wytopić.
Ogródek tylko z daleka wygląda na taki wypindrowany...na trawniku i rabatach chwast koło chwastu.

yolka - faktycznie, u mnie jesieni jeszcze nie widać, jedynie kilka host lekko wybarwionych jesiennie.

Zielone Wrota - Agata, jesli wolisz mój "szmaragdowy" z lotu ptaka to następny raz od razu drabinę do dachu garażu przystawię i zrobimy sobie piknik połączony z podziwianiem panoramy....hi hi.

Monka - Monia, baaardzo polecam platana, cudny jest!!! Kupuj!

Bogdzia - kto z kim przestaje....ha ha. Przecież wiesz, że ja nigdy na miejscu usiedzieć nie mogłam... takie niezdiagnozowane lekko wyczuwalne ADHD.

Kasya - U ciebie hosty późno wychodzą, bo pewnie w zupełnym cieniu rosną. Na słoneczku szybciej "kły" pokazują.

nieeeee! źlemnie zrozumiałaś, dupa jesteś idealna!
Ogród z pergolą 20:22, 05 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

tzn?
znalazlam 5 szt w dobrej cenie ale na 1,1-1,2 szczepione. ustawilismy z M deski i chyba takie weźmiemy. ale dopiero po Skierniewicach bo tam też chce zobaczyć

no bo te roslinki to krzewinki albo pnącza
Ogród z pergolą 20:17, 05 wrz 2016

Do góry
Kasya napisał(a)
ciekawa jestem na czym te trzemieliny sa szczepione

tzn?
znalazlam 5 szt w dobrej cenie ale na 1,1-1,2 szczepione. ustawilismy z M deski i chyba takie weźmiemy. ale dopiero po Skierniewicach bo tam też chce zobaczyć
Ogród z pergolą 20:15, 05 wrz 2016

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Cieszę się, że mój pomysł dawny chwycił Raczej tak jest dobrze.

z doniczkami zrobilam fotki w planowanych miejscach zgodnie z pomysłem Kasi, chyba ten pomysł akceptujesz Danusia tak?

Ogród z pergolą 19:31, 05 wrz 2016

Do góry
AgataP napisał(a)
No widzę dalej kombinujesz... ale odczuwam że już jesteś bardziej pewna w swoich planach I bardzo dobrze, trzeba działać, przesadzić zawsze możesz... i dokupić też... tak przyjemnie się buszuje w CO

wiesz jak podpowiada sama Danusia to jest pewność że to jest ok
Agata a Ty tam koło siebie nie masz trzmielin na pniu?
Ogród z pergolą 19:24, 05 wrz 2016

Do góry
Zana napisał(a)
Mnie też się podoba pomysł z trzmielinami. Ja mam trzy na działce, ale zimą ich nie widuję, więc mi obojętne jak wyglądają. Jedną, też z tych zółtolistnych, mam na balkonie w donicy. Przezimowała bez problemu i zimą cieszyła moje oko zielona kuleczka za oknem. Rysunek Kasi fajnie to obrazuje, jak dla mnie ok.

Aniu tak zachwalasz Pashimnę, że chyba pod Twoim wpływem zaczęłam kombinować dla niej miejsce u mnie. I już mi kiełkuje w głowie pomysł na nową rabatę, tylko że najpierw muszę skończyć to co mam już rozgrzebane. Uuuuffff wiecznie nieprzerobiona robota. Twoja różanka już imponująca się robi, masz widzę pozytywnego fiksa na róże. Listę chciejstw przeczytałam, Herzogin Christiana straaasznie mnie kręci.

dobre wiadomości mi piszesz, skoro w donicy zimują to na skarpie tez dadzą radę
a róże to jakies szaleństwo u mnie..najlepsze że jeszcze rok temu przeszłabym obok kompletnie obojetna, Ogrodowisko zmieniło moje wrażenia estetyczne
Pashmina cudna, drugie kwitnienie ma słabsze u mnie ale wiesz to jej pierwszy rok. podobna jest Herzogin Christiana z wygladu wedlug mnie
Ogród z pergolą 19:19, 05 wrz 2016

Do góry
malkul napisał(a)
śliczna ta twoja buziunia

Ogród i co dalej 19:15, 05 wrz 2016

Do góry
Baardzo Ci dziekuję troszkę ilosci podałaś, juz wiem jak ma to wyglądać. do tej pory zdjętą darń już nigdzie nie potrzebną wrzucałam na kompost :/
jezus jak ja powiem M co go czeka to mnie zabije...a ja nie chciałam mu roboty z poplonem robic bo myślalam że wtedy mnie zabije że ma tamto przekopywać :/ a tu większy zonk go czeka................
u mnie na tyłach bedzie hortensjowo-jeżówkowo-trawkowo więc żarłocznie, hemoglobinę mus kupić
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 14:38, 05 wrz 2016

Do góry
Kasia przykra sprawa w ciązy zawsze o takie rzeczy najbardziej się bałam własnie..
a ogrodowo...kiedy foty obiecane...uuuu dawno temu?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies