Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 08:30, 05 wrz 2016

Dominika sam miskant to cena 15 zł - więc ok ale przesyłka 20 zł. Więc jak chcę zamówić 3 szt to za sztukę wyjdzie mi ponad 21zł i dlatego się zastanawiam.

Może gdzieś w szkółce okolicznej trafię, tylko teraz po wystawie to też nie mam pewności że kupię taniej.
dominika_ 10:07, 05 wrz 2016

Makao_J napisał(a)
Dominika sam miskant to cena 15 zł - więc ok ale przesyłka 20 zł. Więc jak chcę zamówić 3 szt to za sztukę wyjdzie mi ponad 21zł i dlatego się zastanawiam.

Może gdzieś w szkółce okolicznej trafię, tylko teraz po wystawie to też nie mam pewności że kupię taniej.

Podejrzewam, że będzie to dość chodliwy towar
Filemon24 11:06, 05 wrz 2016

to ten miskant taki cudowny? coś mówili na jego temat na wystawie?
kasja83 12:25, 05 wrz 2016

Makao_J napisał(a)
Chcę kupić tego miskanta Memory ale przesyłka 20 zł i nie mogę się zdecydować. Myślę czy przeżyję bez niego jeszcze póki nie pokaże się u nas w CO. Tylko kiedy to nastąpi???

Kurcze no!!!

Ciekawe czy u Szmitów go mają

Właśnie widziałam go na fotkach ze spotkania-ciekawa jestem takiej nowości.Ja pewnie bym się skusiła pomimo kosztów przesyłki. Gdzie go Aniu chcesz wsadzić?
anna_t 13:18, 05 wrz 2016

wstrzymaj się Anna bo Toszka juz odradza sadzenie traw, szkoda by było wydać kasę i po zimie go juz nie zobaczyć
Makao_J 21:41, 05 wrz 2016

Filemon24 napisał(a)
to ten miskant taki cudowny? coś mówili na jego temat na wystawie?

Dostał złoty medal na wystawie. Nawet eMowi się spodobał.
Makao_J 21:46, 05 wrz 2016

kasja83 napisał(a)

Właśnie widziałam go na fotkach ze spotkania-ciekawa jestem takiej nowości.Ja pewnie bym się skusiła pomimo kosztów przesyłki. Gdzie go Aniu chcesz wsadzić?

Ten wielki okaz na fotkach został wykopany z ogrodu pana, który reprezentował szkółkę, z której przyjechał. Mają tego miskanta. Pan zachwalał go bardzo mówiąc że zimuje u niego bez problemu kolejny sezon i zawsze wygląda tak zdrowo.
Nie wiem czy był on właścicielem tej szkółki bo ja się nie pytałam a niektórzy mówili że tak.
Makao_J 21:47, 05 wrz 2016

anna_t napisał(a)
wstrzymaj się Anna bo Toszka juz odradza sadzenie traw, szkoda by było wydać kasę i po zimie go juz nie zobaczyć

Mówisz? Ja zawsze sadziłam miskanty jesienią bo wtedy największy wybór w szkółkach.
Sylvana 21:52, 05 wrz 2016

Moje sadzone jesienią w zeszłym roku wszystkie przeżyły, ale na wszelki wypadek okryłam na dole.
Marga 09:46, 06 wrz 2016

Aniu, zupełnie Cię nie poznałam na spotkaniu, masz taki niepodobny awatarek do siebie Amelia, dopiero mi powiedziała,że to Ty Szkoda, że nie miałyśmy okazji pogadać. Pozdrawiam