Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:22, 18 maj 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)
Gosiu pytałaś u mnie o to gdzie zamawiałam jeżówy-w bylinowym raju

aa dzis oglądłam u nich bo szukam jednej odmiany al koniecznie musi być mocno rozrosnieta.
Ogród z pergolą 14:12, 18 maj 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

tak to jest jak się tak rzadko zagląda ;p
aktualnie czekam na rośliny bo 28-go Luki mi przywiezie do Bogdzi miskanty, jeżówki i żurawki
zdecydowaliśmy z M gdzie ma byc altana i ognisko więc lewy górny róg działki (południowy-wschód) mogę rozplanowywać
jak pogoda dopisze to w weekend będę malować palety na leżaki
a najwięcej myśli i finansów zabiera teraz plac zabaw(wzorowany na malkul), który chciałabym aby powstał do dnia dziecka choć to niestety nie ode mnie tylko zależy..jutro jedziemy po zjeżdżalnie i huśtawkę dla najmłodszej a dzisiaj zamawiam bocianie gniazdo i elementy wspinaczkowe

A co do placu zabaw to ten Malkulowi to faktycznie taki oryginalny i fajny.Czekam na Twój w takim razie, bo inspiracje masz zacne!
Tonący w bieli 14:09, 18 maj 2016

Do góry
aniasmyk napisał(a)

Kocham mojego męża nad życie ale skrzynie robiłam samiuteńka

heheheh dobre
a czasem nie na temat ... 14:09, 18 maj 2016

Do góry
katiaxx napisał(a)

ok 35 cm - a co ile masz u siebie ? - mają tworzyć dość zwarty rząd - i wcześniejsze też mam w tej odległości

ja mam co 45 cm
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:58, 18 maj 2016

Do góry
no juz mi lepiej
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:51, 18 maj 2016

Do góry
Konieczki napisał(a)

A jak Ciebie poproszę to co mi dasz? W zęby chyba
...

tak jestem myslisz
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:48, 18 maj 2016

Do góry
malkul napisał(a)

Proś a będzie ci dane,

myslę zaś że Eedytka ma złote serce

A jak Ciebie poproszę to co mi dasz? W zęby chyba
A przy bajkach sie rozmarzyłam i zatęśkniłam za tamtymi beztroskimi czasami
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:43, 18 maj 2016

Do góry
malkul napisał(a)

Proś a będzie ci dane,

oj tam, przetarłam szlaki to się podzielę

Ale powiem Wam, że dwa razy pryskałam już herbatką tymiankową mszyce na moich moliniach i dalej są - chyba muszę uderzyć z czymś mocniejszym, także trochę jestem rozczarowana brakiem skuteczności tego specyfiku.
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 13:42, 18 maj 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)
Obiecane jeżówy-nie tak wypaśne jak Oli,ale też chyba fajne

Nawet nie mam jak dziś posadzić-zimno i leje;-/
Ale grzeję się myślą o weekendzie

gdzie kupowałaś?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:35, 18 maj 2016

Do góry
Konieczki napisał(a)

Jużmiałam Cię kiedyś poprosić - ale glupio mi było Edytko Cię wiecznie o coś prosić

Proś a będzie ci dane,

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:25, 18 maj 2016

Do góry
malkul napisał(a)

przegrzebałam wszystko i nie znalazłam moze tu znajdziesz coś http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=42&t=73678

ja niedawno kupowałam tą polecaną przez Mazana to podeślę info na prive.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:24, 18 maj 2016

Do góry
Konieczki napisał(a)
Gocha gdzie kupiłas kredę malarską? Wyczytałam że stosujesz OW - ja szukam w Krk kredy i doopa w marketech nie szukałam

popatrz tak :
Kreda malarska anser. Mają sklep internetowy,
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:08, 18 maj 2016

Do góry
Konieczki napisał(a)
Gocha gdzie kupiłas kredę malarską? Wyczytałam że stosujesz OW - ja szukam w Krk kredy i doopa w marketech nie szukałam

przegrzebałam wszystko i nie znalazłam moze tu znajdziesz coś http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=42&t=73678
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:59, 18 maj 2016

Do góry
kasia_w napisał(a)

Ha ha
nie o bajce w tv, stare dzieje...

za młoda jest by pamiętać
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:48, 18 maj 2016

Do góry
kasia_w napisał(a)
Była taka bajka Makowa Panienka i Motyl Emanuel. Uwielbiałam jako dziecię, ale ja stara jestem, pewnie nikt już bajki nie pamięta...

Marzyłam o takiej spódnicy, jak miała Makowa Panienka.

A Malkul ja po prostu ma!

ha! a pamietasz "Pani łyżeczka"? tak sobie wyobrażam Małą Mi
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:46, 18 maj 2016

Do góry
LeniwaOla napisał(a)
Konieczki, malkulku pewnie Was zmyliły te duże murowane donice , ale to nie u mnie niestety, to u teściowej. U mnie jest po taniości, odkładam na nowy ogród . Teraz Em płot ze zdobycznych palet stawia. Niemniej zapraszam, w drodze nad morze np. Tylko dajcie wcześniej znać, wezmę panią do sprzątania na tydzień, może się upora .

Moje dziecię też górołaz od urodzenia. My kochamy góry i w sezonie letnim bywamy często. Zwykle Wisła lub Czarna Góra (ta w Kotlinie Klodzkiej). Głównie na rowery jeździmy, ale jesienią byliśmy na weekend połazić i młoda (wtedy 2 lata i 2 miesiące) wlazła na Błędne Skały, ale z samego dołu, nie z parkingu. 6 godzin szliśmy i nie było opcji żeby ją upchnąć do nosidełka. Zazdroszczę bliskiego sąsiedztwa gór.

Sorry za prywatę u Ciebie. Możesz wywalić

sprzataczka na tydzien to zrozumiałe wkońcu nei na darmo żeś LENIWAOLA

błdne skały i skalne miasta po stronie czeskiej dla nas miodzio, lubimy bardzo. może w tym roku znów pojedziemy tam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:45, 18 maj 2016

Do góry
Była taka bajka Makowa Panienka i Motyl Emanuel. Uwielbiałam jako dziecię, ale ja stara jestem, pewnie nikt już bajki nie pamięta...

Marzyłam o takiej spódnicy, jak miała Makowa Panienka.

A Malkul ja po prostu ma!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:45, 18 maj 2016

Do góry
iwka napisał(a)
firma już czynna ?

ano
Ogród z pergolą 12:42, 18 maj 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

tak to jest jak się tak rzadko zagląda ;p
aktualnie czekam na rośliny bo 28-go Luki mi przywiezie do Bogdzi miskanty, jeżówki i żurawki
zdecydowaliśmy z M gdzie ma byc altana i ognisko więc lewy górny róg działki (południowy-wschód) mogę rozplanowywać
jak pogoda dopisze to w weekend będę malować palety na leżaki
a najwięcej myśli i finansów zabiera teraz plac zabaw(wzorowany na malkul), który chciałabym aby powstał do dnia dziecka choć to niestety nie ode mnie tylko zależy..jutro jedziemy po zjeżdżalnie i huśtawkę dla najmłodszej a dzisiaj zamawiam bocianie gniazdo i elementy wspinaczkowe

bocianie gniazdo ja kupiłam też, zawiesimy Zośce na gruszy, będzie się bujać sama i nie będzie marudzić kto ma ją bujać na normalnej hustawce, bo ona wszak jest malutka i nie potrafi - paskudne dziewuszysko hahaha
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:32, 18 maj 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Magnolio.jutro ma sabinska do mnie przujechac osobistym transportem pana wlasciciela

skąd brałąs? u m,nie juz rosnie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies