Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

malkul 12:32, 18 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
Magnolio.jutro ma sabinska do mnie przujechac osobistym transportem pana wlasciciela

skąd brałąs? u m,nie juz rosnie
ewa004 12:35, 18 maj 2016

Ja gracki dzieliłam w tamtym roku w moju ,przezyły
W tym roku przesadziłam do donicy ,a potem do gruntu początkiem kwietnia i wygląda na to że zdechły.
Ja bym dzieliła
iwka 12:36, 18 maj 2016

firma już czynna ?
magnolia 12:41, 18 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
Magnolio.jutro ma sabinska do mnie przujechac osobistym transportem pana wlasciciela

łaał! super, z dostawą osobistą.
LeniwaOla 12:42, 18 maj 2016

Konieczki, malkulku pewnie Was zmyliły te duże murowane donice , ale to nie u mnie niestety, to u teściowej. U mnie jest po taniości, odkładam na nowy ogród . Teraz Em płot ze zdobycznych palet stawia. Niemniej zapraszam, w drodze nad morze np. Tylko dajcie wcześniej znać, wezmę panią do sprzątania na tydzień, może się upora .

Moje dziecię też górołaz od urodzenia. My kochamy góry i w sezonie letnim bywamy często. Zwykle Wisła lub Czarna Góra (ta w Kotlinie Klodzkiej). Głównie na rowery jeździmy, ale jesienią byliśmy na weekend połazić i młoda (wtedy 2 lata i 2 miesiące) wlazła na Błędne Skały, ale z samego dołu, nie z parkingu. 6 godzin szliśmy i nie było opcji żeby ją upchnąć do nosidełka. Zazdroszczę bliskiego sąsiedztwa gór.

Sorry za prywatę u Ciebie. Możesz wywalić
malkul 12:45, 18 maj 2016

iwka napisał(a)
firma już czynna ?

ano
kasia_w 12:45, 18 maj 2016

Była taka bajka Makowa Panienka i Motyl Emanuel. Uwielbiałam jako dziecię, ale ja stara jestem, pewnie nikt już bajki nie pamięta...

Marzyłam o takiej spódnicy, jak miała Makowa Panienka.

A Malkul ja po prostu ma!
malkul 12:46, 18 maj 2016

LeniwaOla napisał(a)
Konieczki, malkulku pewnie Was zmyliły te duże murowane donice , ale to nie u mnie niestety, to u teściowej. U mnie jest po taniości, odkładam na nowy ogród . Teraz Em płot ze zdobycznych palet stawia. Niemniej zapraszam, w drodze nad morze np. Tylko dajcie wcześniej znać, wezmę panią do sprzątania na tydzień, może się upora .

Moje dziecię też górołaz od urodzenia. My kochamy góry i w sezonie letnim bywamy często. Zwykle Wisła lub Czarna Góra (ta w Kotlinie Klodzkiej). Głównie na rowery jeździmy, ale jesienią byliśmy na weekend połazić i młoda (wtedy 2 lata i 2 miesiące) wlazła na Błędne Skały, ale z samego dołu, nie z parkingu. 6 godzin szliśmy i nie było opcji żeby ją upchnąć do nosidełka. Zazdroszczę bliskiego sąsiedztwa gór.

Sorry za prywatę u Ciebie. Możesz wywalić

sprzataczka na tydzien to zrozumiałe wkońcu nei na darmo żeś LENIWAOLA

błdne skały i skalne miasta po stronie czeskiej dla nas miodzio, lubimy bardzo. może w tym roku znów pojedziemy tam
nawigatorka 12:47, 18 maj 2016

magnolia napisał(a)

łaał! super, z dostawą osobistą.
dzis powiedziałam Panu ze to sa skutki wspolpracy z klientem z poznaniaa tak powaznie to ma niedaleko jakas realizacje
malkul 12:48, 18 maj 2016

kasia_w napisał(a)
Była taka bajka Makowa Panienka i Motyl Emanuel. Uwielbiałam jako dziecię, ale ja stara jestem, pewnie nikt już bajki nie pamięta...

Marzyłam o takiej spódnicy, jak miała Makowa Panienka.

A Malkul ja po prostu ma!

ha! a pamietasz "Pani łyżeczka"? tak sobie wyobrażam Małą Mi