jaka śliczna porcja zdjęć. takie wszystko świeże i pełne energii!
Choiny jeddeloch chyba sporo urosły?
Szafirkowo- piękne! ładnie dobrałaś odcienie, takie delikatne przejścia.
Thalia startuje- kurcze, dlaczego ja jej nie mam?
Magnolia faktycznie rozkwita, od środy pogoda ma się poprawić, w słońcu będzie już cała w kwiatach, róże masz zdrowe, moje po zimie marnie wyglądają, mam rabatę do wymiany, muszę różankę wymienić, a przede wszystkim zasilić podłoże w próchnicę, jak ją zdobędę, ostróżki wysiałam nowe
Siewki podziwiam...masz rękę...super są, takie to już w sam raz nadają się na rabaty, ale wiem, że dmuchasz na zimne...donica z bratusiami i storkrotką rozkwitła cudownie i dereń się zmieścił
mam nadzieję że i mnei sie będzie nożyc na taka potęgę.
a wiesz że rano przy obchodzie ogrodu zobaczyłam że neiktóre tulipany naą jakby trzy pąki na jednej łodydze, mozliwe to czy już mnie ogarneła pomroczność jakaś?
Mimo, że uwielbiam nowoczesność to jak widzę takie piękne ceglane domy rozpływam się, chyba nie ma nic lepszego jako towarzystwo do ogrodu.
Tam gdzie planujesz hortensje wzdłuż domu, troszkę tam mało miejsca, chyba że to tylko złudzenie.
Magnolia przepiękna
Róże trochę wyglądają jakby przymarzły, ale ładnie się opuściły więc się odbudują. Te gałązki, które nie puszczą listków wytnij.
Przylaszczki bardzo się mi podobają Magnolia buduje napięcie Duża już jest?
Kolor to najlepiej jeszcze sprawdzić na drewnie jak wychodzi, czasami w sklepach mają takie małe próbki, żeby nie trzeba było całej puszki kupować.
Macham porannie Ja ostatnio wieczorem odpuszczam, bo nerwicy idzie dostać, co tak forum słabo działa
Przemku, moja magnolia bezimienna..kupowana kiedyś tam i nawet nie pamiętam, czy miała etykietę...może to rzeczywiście Susan stipy przezimowały dobrze z czego się cieszę, ale Hameln jak na razie śpi ? tak się pocieszam,że to sen jeszcze...czy aby na pewno.
Oj, ja też oczy nacieszyłam Moja magnolia porządnych pąków jeszcze nie ma, a tam już tyle kwiatów.
I nawet o takiej porze roku (gdzie w sumie ogród dopiero się budzi i dużo do oglądania nie ma) - człowiek wychodzi z rożnymi dziwnymi pomysłami w kwestii nasadzeń