Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zielonym do góry...

Zielonym do góry...

Marzenaka 22:58, 14 kwi 2016

Piękne kwiaty magnolii. Przede mną też układanie kostki, na szczęście już bliżej niż dalej. Wreszcie będzie spokój i porządek.
07_Rene 07:50, 15 kwi 2016

Piękna ta magnolia
Konieczki 08:59, 15 kwi 2016

Magnolia faktycznie cudna (Ty ale masz ojechany tojtojek - to ten z dzaszkiem za blaszakiem?)
kosolka 09:21, 15 kwi 2016

Konieczki napisał(a)
ale masz ojechany tojtojek

Przepiękna magnolia! Chciałabym mieć kilka różnych odmian w ogrodzie. Moje marzenie do spełnienia. A najlepiej od razu takich dziesięcioletnich

Z kostką elegancko, zupełnie inaczej, no nie? U nas piach dookoła domu wciąż. I to nie wygląda. Ale cóż począć.. Wszystko w swoim nieokreślonym czasie
Mirella 16:03, 15 kwi 2016

Cieszy mnie widok miskantów, całuski dla Krakowiaczków
Magnolia śliczna, satysfakcja gwarantowana , kostka ładnie się prezentuje.
pozdrawiam i podglądam
sylwia_slomc... 16:19, 15 kwi 2016

Odbierz priv
Krakus 21:37, 15 kwi 2016

Konieczki napisał(a)
Magnolia faktycznie cudna (Ty ale masz ojechany tojtojek - to ten z dzaszkiem za blaszakiem?)

qrcze raz człowiek nie okadrował zdjęcia i musiały kobity wypatrzec

no ale tojtojek masz rację że odjechany 9mam nadzieję że chodziło o odjechany a nie ojechany ) przy najmniej mi robotniki thuj nie podlewały pierwsza to budowla była na budowie...i serce ma wyciete nad drzwiami więc full wypas
Krakus 21:40, 15 kwi 2016

kosolka napisał(a)

Przepiękna magnolia! Chciałabym mieć kilka różnych odmian w ogrodzie. Moje marzenie do spełnienia. A najlepiej od razu takich dziesięcioletnich

Z kostką elegancko, zupełnie inaczej, no nie? U nas piach dookoła domu wciąż. I to nie wygląda. Ale cóż począć.. Wszystko w swoim nieokreślonym czasie

sporo mamy priorytetów jeszcze do zakupów ale kostka skoczyła na pierwsze miejsce bo ten żwir z podjazdu który sie nosił do domu (za pośrednictwem Maluchów) to nas do szewskiej pasji doprowadza...mus cos koło domu było zrobić... powoli do przodu jak z wszystkim

jak pisałem u Ciebie warto najpierw zrobić elewację a dopiero późnij rabaty koło domu...nie upilnujesz robotników i Ci Twoja prace zniszcza..
Krakus 21:45, 15 kwi 2016

Mirella napisał(a)
Cieszy mnie widok miskantów, całuski dla Krakowiaczków
Magnolia śliczna, satysfakcja gwarantowana , kostka ładnie się prezentuje.
pozdrawiam i podglądam

no ja Ciebie też podglądam ale coś cicho u Ciebie ostatnio...żadnych górskich wypadów?
kosolka 21:47, 15 kwi 2016

Krakus napisał(a)

pierwsza to budowla była na budowie...i serce ma wyciete nad drzwiami więc full wypas

Prawdziwy, romantyczny wychodek z sercem.. Nie żałuj że nie wykadrowales Taki jakiś sentyment wzbudza i wspomnienia, zaznaczam że nie romantyczne, tylko z dzieciństwa

Rabaty przy domu na razie nie przerabiam.. Może akurat uda się zrobić coś przy domu.. Zobaczymy.