Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:56, 10 maj 2016

Do góry
malkul napisał(a)

przpiękny jet tulipan, pozwoliłam sobie zanotować, najwyżej mi nogi z dupki urwiesz

Tobie? Coś Ty! jesienią jak masz na nie ochotę to odwiedzaj insekta. Musiałam Ci o nich mówić albo pisać. Albo nie, bo nei była poewna czy będa czerwone, czy różowe i kiedy kwiatną. Aż sie bałam efektu z nich
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:56, 10 maj 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
A grab to ten przesadzany?
Mógł podeschnac co?

ie to jeden z tych co ramiona ma rozpięte przed warzywnikiem. ten przesadzony ma sie zupełnei dobrze , czekam teraz na konic czerwca i wezme go pod nozyce
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:54, 10 maj 2016

Do góry
magnolia napisał(a)

przepięknie!!!!! alez masz już grubego tego pniaka. i podsadzenie jest miodzio.

twoja kamasja daleko w przód od mojej. dzis obleciałam nawet porównać. ja mam jeszcze zwarte łebki. ale w suei może dobrze bo jak dla nie to juz by sie za duzo działo jeszcze tulipany mają moc.

wczoraj ściałam większość głów narcyzom bo przekwitły.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:51, 10 maj 2016

Do góry
magnolia napisał(a)
kilka fotek

przpiękny jet tulipan, pozwoliłam sobie zanotować, najwyżej mi nogi z dupki urwiesz
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:51, 10 maj 2016
Do góry
malkul napisał(a)

jessssu az sobie wygooglowałam. przefantastyczny jest. ten kwiat o matko jaki piękny. zapisuję sobie w notes

jak gdzieś będziesz kupować ..albo zamawiać ..to myśl o mnie ..tez chce miec czytam ze strefa 5 ...to da rade raczej u nas bez problemu
Tam, gdzie jeże mówią dobranoc. 12:50, 10 maj 2016

Do góry
zaglądasz?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:48, 10 maj 2016

Do góry
kamasja napisał(a)
Gosiu masz niesamowity gust i wyczucie, ale chyba reszta chwalących z ogrodowiska też (skoro im się również niesamowicie podoba). ... Twoje łany tulipanowe są obłędne, u mnie komunia za rok-chyba dosadzę tulipów. Pozdrawiam.

Zastydziłam się
tulipanów dosadź bo to zawsze pięknie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:47, 10 maj 2016

Do góry
Kawa napisał(a)
cudne foty Gosia
doczytałam o synku ale wiesz co
nigdy swojej komunii nie zapomni
mam nadzieję ze z okiem już lepiej

taaa daje rady, młody uczy się twardym byc
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:45, 10 maj 2016

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Moje rosną, ale są malutkie. To było Niveum.

jessssu az sobie wygooglowałam. przefantastyczny jest. ten kwiat o matko jaki piękny. zapisuję sobie w notes
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:23, 10 maj 2016

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Dziewczyny, ale piękne widoki macie. Piszę w l.mn. bo i do Malkul i do Magnolii. Sama już nie wiem co chwalić, bo trzeba wszystko. Buczek Malkul cuuudowny. Napiszesz mi na pw ile ta przyjemność kosztuje? Może zainwestuję na studia dla chłopaków i posadzę kilka do formowania
Kamasje Marty już w tamtym roku wzbudzały zazdrość, ale cebulki w aldiku rozeszły się na jesień jak nic innego. Dziwne, bo zawsze zostawały, ale ja nie wiedziałam co to i nie kupowałam. A moje doll's minuet dopiero pokazały czerwone główki, tylko że moje są bosko czerwone! Zróżowieją?

tak, zróżowieją.
Kamajse sa super, bo tworzą grube kępy. Ja dostałam od mamy kilka cebulek kilka lat temu. Muszę je podzielić
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:21, 10 maj 2016

Do góry
Dziewczyny, ale piękne widoki macie. Piszę w l.mn. bo i do Malkul i do Magnolii. Sama już nie wiem co chwalić, bo trzeba wszystko. Buczek Malkul cuuudowny. Napiszesz mi na pw ile ta przyjemność kosztuje? Może zainwestuję na studia dla chłopaków i posadzę kilka do formowania
Kamasje Marty już w tamtym roku wzbudzały zazdrość, ale cebulki w aldiku rozeszły się na jesień jak nic innego. Dziwne, bo zawsze zostawały, ale ja nie wiedziałam co to i nie kupowałam. A moje doll's minuet dopiero pokazały czerwone główki, tylko że moje są bosko czerwone! Zróżowieją?
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 22:42, 09 maj 2016

Do góry
malkul napisał(a)

faktycznie wspaniałe zestawienie! ja rzez Ciebie od dziś też uwielbiam

Bardzo mi się podoba ta rabata w tej chwili, ale muszę jeszcze zagęścic, bo zdjęcie trochę oszukuje, od góry nie jest tak gęsto, miejscami brakuje roślin. Na pewno jesienią dokupię tulipanów, a teraz z ryneczku zwożę jeszcze pełniki. Mam dwie odmiany, jedna już długo kwitnie i jest wyższa, a druga niższa się dopiero zbiera.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:28, 09 maj 2016

Do góry
malkul napisał(a)

orgazm tak znam

Haha to dobrze nawet
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:26, 09 maj 2016

Do góry
malkul napisał(a)
Mój nowy niwak z buka powoli się puszcza

niech sie puszcza wszyscy czekamy na to widowisko.

Tez mam zazwyczaj gosci milczacych na tematy ogrodowe...ale to chyba komplement na swoj sposob

Klosownice pede morywowac zdjeciami Twojej chyba.

A sapporo jak lilie wygladaja

Klona broń koniecznie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:58, 09 maj 2016

Do góry
Widzę ruch w wątku , myslę niwe fotki z komuni a tu ruch straszliwy bo uwielbiamy Malkul, wystarczy ze jesteś .

I dobrze ze nie forciłaś ogrodu, bo to dzień synka i was rodziny. szkoda ze mały Malkul podbił sobie oko, pewnie cierpiał. Ale po latach będziecie to ze śmiechem wspominać

Potwierdzam, ze wielu ludzi nie zwraca uwagi na ogrody, ale gdybyś nowy samochód przed garazem postawiła to by sie działo
Miejsko & sielsko 15:55, 09 maj 2016

Do góry
dobra! dostneisz po dupie jak cię dorwe. zdjęcia ogrodu gdzie się pytam!?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:54, 09 maj 2016

Do góry
mikina34 napisał(a)

Gosiu,
czym masz podsadzone te tulipki? Widzę Szafirki, ale co jeszcze? Pięknie się komponuje
A te "czarne" to już majstersztyk

mniejsz ezilone trawy to obiedka a wieksze kepy traw to kłosownica
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:54, 09 maj 2016

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Mogłyby tak do komunii pociągnąć. Co będzie za nimi podparte, bo podpory już w gotowości?

I to jest ten królik z kapelusza wyciągnięty!

to podpory na hortensje
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies